Welke lipstick blijft het langst zitten?

door Blisso
4 Maart 2020

Er zijn ontzettend veel verschillende lipsticks te vinden. Merken als L’Oréal, Maybelline en Max Factor brengen al vele jaren lipsticks op de markt met nieuwe formules. Deze merken hebben ondertussen wel door hoe je een formule maakt die lang blijft zitten, zodat je de kleur niet steeds hoeft bij te werken.

Sleek Matte Me Lipstick
Een long lasting lipstick is zeldzaam, maar ze bestaan echt! Ook in het assortiment van Blisso vind je long lasting lipsticks van verschillende merken, zoals: L’Oréal, Rimmel, Maybelline. Ook Sleek heeft een hele goed lippenstift die lang blijft zitten, namelijk de Sleek Matte Me Lipstick. Deze liquid lipstick is matte en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Als je een matte lippenstift gaat gebruiken raden wij aan om je lippen eerst even te scrubben. Bij een matte lipstick zullen losse velletjes namelijk extra opvallen, deze haal je makkelijk en snel weg met een lip scrub!

Maybelline SuperStay 24H Lipstick
Deze populaire liquid lipstick van Maybelline blijft echt de hele dag goed zitten! Fijn dus als je houdt van lippenstift, maar het niet telkens bij wilt werken. Je brengt deze lippenstift in 2 simpele stappen aan: eerst de kleur en daarna de hydraterende lipbalm die zorgt voor een extreem langhoudend resultaat. Je kunt de lippenbalsem eventueel gedurende de dag bijwerken. Door de lippenbalsem blijven je lippen gehydrateerd en ook nog eens lekker zacht.

Revlon Colorstay Overtime Lipstick
Ook Revlon heeft een lippenstift in haar assortiment die de hele dag goed blijft zitten. Deze liquid lipstick heeft een super goede pigmentatie en voelt zacht aan op de lippen 99% van de ingrediënten zijn hydraterend, waaronder Vitamine E, kamille en soja-extract. Hierdoor zullen je lippen niet trekkerig of droog aanvoelen. Ook deze lippenstift breng je in 2 stappen aan: eerst kleur en daarna de gloss. De gloss zorgt voor een prachtige glans en verbeterd de draagtijd van de lippenstift. Je kunt de gloss gedurende de dag bijwerken.

Meer weten over lippenstift? Lees dan onze andere blogs: Welke lippenstift geeft niet af? Hoe breng ik lipstick aan? Rode lippenstift aanbrengen. Welke soort lipstick past bij jou?  Welke kleur lippenstift past bij jou? Hoe blijft lippenstift langer zitten? Lipstick merken. 8 weetjes over je lippen. Hoe verwijder je lippenstift? Lipstick tipsWaar wordt lippenstift van gemaakt?

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij maken gebruik van cookies. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »