Hoe verwijder je lippenstift?

door Blisso
24 Maart 2021

Een lippenstift met lange draagtijd is natuurlijk hartstikke fijn, maar een groot nadeel is dat wanneer je de kleur wilt verwijderen, je vaak een uur aan het schrobben bent. Hetzelfde geldt voor een felle lip kleur. Dat moet toch makkelijker kunnen? Een long lasting lipstick heeft namelijk een formule die super goed blijft zitten, waardoor het product zelfs met make-up remover lastig te verwijderen is. Wij vertellen jou hoe je jouw long lasting lipstick er het beste af kunt halen.

Micellair water
Om te beginnen kun je het beste even kijken of je je lipstick met micellair water kunt verwijderen. Het Garnier Micellair reiningswater voor waterproof make-up is een van de beste make-up removers voor waterproof make-up. Het product reinigt de huid op een milde manier. Breng wat van het micellair water op een watje aan en wrijf hiermee over de lippen. Mocht je lippenstift er nog niet af gaan, kun je nog iets anders proberen.

Vaseline
Vaseline is echt een wonderproduct, je kunt deze balsem namelijk voor verschillende doeleinden gebruiken. Zo ook voor het verwijderen van je lipstick. Breng een royale laag vaseline aan op de lippen en laat dit een paar minuten intrekken. Maak met een droge handdoek of washand ronde bewegingen over je lippen om de kleur te verwijderen. Als je geen vaseline in huid hebt kun je ook lippenbalsem gebruiken.

Honing en bruine suiker
Mocht je lipstick er nog niet afgaan, kun je een scrub maken van honing en bruine suiker. Scrub je ongeveer voor 30 seconden je lippen mee en verwijder de scrub met een nat washandje. Hierdoor zullen je lippen ook nog eens extra worden verzorgd.

Olie
Je kunt ook olie gebruiken om je lippenstift mee te verwijderen. Of het nou olijf,- baby- of kokosolie is, alle 3 de producten verwijderen je lipstick. Breng een royale laag olie aan op de lippen en laat dit intrekken, verwijder de olie na een paar minuten met een droge handdoek.

Meer weten over lippenstift? Lees dan onze andere blogs: Welke lippenstift geeft niet af? Hoe breng ik lipstick aan? Rode lippenstift aanbrengen. Welke soort lipstick past bij jou?  Welke kleur lippenstift past bij jou? Welke lipstick blijft het langst zitten? Hoe blijft lippenstift langer zitten? Lipstick merken. 8 weetjes over je lippen. Lipstick tipsWaar wordt lippenstift van gemaakt?

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij maken gebruik van cookies. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »