Wenkbrauw Make-up

Je wenkbrauwen horen bij de basis van je make-up, wenkbrauwen laten het gezicht spreken en geven je gelijk een andere look als deze zijn getekend. Niet iedereen heeft mooie volle wenkbrauwen van zichzelf, gelukkig kunnen deze makkelijk worden bijgetekend of bijgekleurd. Er zijn meerdere manieren om je wenkbrauwen mooi bij te tekenen of in te kleuren. Heb je al mooie volle wenkbrauwen, dan kan je ook alleen wenkbrauwgel gebruiken. Een wenkbrauwgel zorgt dat de haartjes mooi op hun plek blijven zitten en geeft ze bovendien een mooi kleurtje. Een wenkbrauwpotlood daarentegen is perfect voor als je je wenkbrauwen wat donkerder en voller wilt tekenen. In ons assortiment vind je wenkbrauwpotloden van veel merken, onder andere Maybelline wenkbrauwpotlood. Ook met een wenkbrauwpoeder zal je de wenkbrauwen goed kunnen tekenen.

Wil jij je wenkbrauwen wat dikker aanzetten? Langer tekenen of misschien wat voller laten lijken? Dan kan je gebruik maken van een wenkbrauwpotlood, wenkbrauwpoeder, wenkbrauw mascara of wenkbrauw palette. Met deze producten zullen je wenkbrauwen altijd goed zitten! Blijf bij het tekenen van je wenkbrauwen goed de natuurlijke vorm volgen, je mag een beetje buiten de lijntjes tekenen, maar teken ze niet te breed. De kleur is minstens zo belangrijk, een te donkere kleur geeft namelijk een harde uitstraling. Gebruik een kleur die een tintje lichter is dan je haarkleur, als je blond bent kan je gaan voor een licht bruine kleur. Heb je een grijze of assige haarkleur? Ga dan voor een grijs wenkbrauwpotlood

De vorm van de wenkbrauwen verschilt bij iedereen, er is daarom niet een specifieke manier om de wenkbrauw te tekenen. Het ligt aan wat jij mooi vindt, houdt je van een natuurlijke wenkbrauw? Zet hem dan niet te donker aan en kleur alleen kale plekjes in om ze wat voller te laten ogen. Ben je fan van een strakke wenkbrauw? Dan kan je de wenkbrauw mooi strak tekenen met een potlood of wenkbrauwgel, zorg dat je altijd de kleur een beetje vervaagt en uit blend met een wenkbrauwborsteltje. Er kunnen nog wel is harde lijnen te zien zijn, dit willen we natuurlijk niet hebben dus kam je wenkbrauwen na het tekenen even uit.

Weet je niet zo goed hoe je je wenkbrauwen moet tekenen? Gebruik dan wenkbrauwpotloden om de vorm te bepalen. Pak het wenkbrauwpotlood en leg deze recht omhoog vanaf je neusvleugel richting je wenkbrauw, begin met tekenen waar het potlood je wenkbrauw kruist. Om het hoogste punt te bepalen leg je het wenkbrauwpotlood langs je neusvleugel en de buitenkant van je pupil tot aan je wenkbrauw, waar het potlood je wenkbrauw kruist is het hoogste punt te zien. Voor het uiteinde van je wenkbrauw; leg het wenkbrauwpotlood schuin naar boven langs je neusvleugel en de buitenkant van je oog. Waar het potlood je wenkbrauw weer kruist, is het uiteinde van je wenkbrauw. Nu weet je de 3 belangrijkste punten voor het tekenen van je wenkbrauw.