Wimpers

Heb je geen mooie, lange en gekrulde wimpers van jezelf? Geen probleem! Met een beetje mascara en een mooi paar wimpers kun jij jouw ogen laten opvallen! Nepwimpers kunnen iedere look helemaal afmaken. Vooral bij een opvallende oogschaduwlook met veel kleurtjes zullen nepwimpers erg mooi staan. Wimpers zijn er in verschillende lengtes en looks, zo zijn er hele dramatische wimpers en natuurlijke wimpers. De natuurlijke wimpers zijn mooi voor een simpele, basic look. Bovendien zijn deze perfect als je niet houdt van teveel make-up op de ogen. De natuurlijke wimpers geven je toch nog een mooie, open oogopslag. Wie wilt er nou geen mooie, gekrulde wimpers? De dramatische wimpers zijn vaak langer en hebben dikkere haartjes, deze zijn leuk voor bijvoorbeeld een feestje of gewoon voor overdag!

Veel vrouwen brengen voordat ze hun wimpers aanbrengen eerst wat mascara aan, zo zal de wimper mooier zitten. Je vindt in ons assortiment veel verschillende wimpers; opvallende wimpers, korte wimpers, lange wimpers, wimpers met dikke haren en nog veel meer! Bij sommige nepwimpers zit een wimperlijm inbegrepen. Is dit niet het geval? Dan kun je bij Blisso ook losse wimperlijm vinden! Ook vind je bij ons wimperserum, hier kun je de natuurlijke wimpers goed mee verzorgen. Een wimperserum zorgt voor sterke wimpers, bovendien stimuleert het de haargroei.

Wimpers opplakken is niet zo makkelijk als het lijkt, de wimper blijft niet zo makkelijk plakken en moet precies op de juiste manier worden aangebracht. De wimper moet namelijk zo dicht mogelijk op de natuurlijke wimperrand worden geplakt, zo zal het effect het meest natuurlijk zijn. Je kunt het beste eerst even kijken of de wimpers niet te lang zijn, als dat het geval is kun je ze wat korter knippen. Dit kan je doen aan beide kanten, of aan een kant. Als je een wimper gebruikt met langere wimpers aan de ene kant en kortere aan de andere kant is het verstandig om goed te kijken welke kant je wilt afknippen. Je kunt dit met een nagelschaartje of nagelknippertje doen bijvoorbeeld. Breng vervolgens wat wimperlijm aan op de rand van de nepwimper en wacht even een minuutje tot de lijm plakkerig wordt. Doordat de lijm plakkerig wordt kun je de wimper makkelijker oplakken. Gebruik je handen, een pincet of een speciale nep wimper tang om de wimpers mee op te plakken. Zorg dat het hoekje goed plakt, hier laat de wimper namelijk vaak het eerste los. De wimpers kun je hergebruiken, je kunt namelijk gewoon de lijm van de wimper aftrekken wanneer deze hard is.