Blisso is opgericht in 2013 door moeder en zoon en stond voorheen ook wel bekend als Makeupshoppen. Sinds februari 2020 heten we Blisso en willen we hiermee onze internationale ambities versterken en laten zien waar wij voor staan!

Wat betekent Blisso?
Blisso is afgeleid van het Engelse woord “Bliss”, wat geluk betekent in het Nederlands. Onze klanten zijn erg belangrijk voor ons en daarom is onze visie dan ook dat iedereen blij en gelukkig moet zijn met zichzelf. Daar willen wij de juiste producten en content voor bieden op onze website.

Wij willen graag dat onze klanten eerlijke content te zien krijgen. Alle foto’s en teksten die je op onze website kan vinden zijn door ons zelf geschreven om zo’n neutraal mogelijke blik te geven op het product. De foto’s worden niet gephotoshopt en in de productomschrijvingen geven we duidelijk aan waar het product geschikt voor is, maar ook waar het product niet voor geschikt is.

Assortiment
Met een assortiment van meer dan 9000 artikelen en meer dan 80 merken zoals L'Oréal, Garnier, Essie, Bourjois, Elizabeth Arden en Max Factor is Blisso dé plek voor al je make-up, verzorgingsproducten, make-up kwasten en accessoires.

Naast eerlijke en betrouwbare productinformatie en tips, willen wij elke klant tevreden zien. Klanten beoordelen ons dan ook met een 9,6! Wanneer je op werkdagen voor 23:00 uur besteld, ontvang je de bestelling de volgende dag en mag je bij besteding vanaf €50 ook nog een cadeautje t.w.v. €9,95 uitkiezen! Bij Blisso mag je tevens elke bestelling gratis retourneren binnen 60 dagen. 

Veel plezier bij Blisso!