5 manieren om Lips Appreciation Day te vieren

door Blisso
16 Maart 2024

Lips Appreciation Day staat in het teken van het verzorgen van je lippen en het leren over fascinerende details waardoor jouw lippen uniek zijn. Niemand heeft dezelfde lippen, ze zijn bij iedereen uniek. Je lippen zijn een belangrijk onderdeel van je gezicht en mogen daarom best wat meer verzorging krijgen. Deze dag is beste gelegenheid om dit te doen.

Scrub je lippen.
Net als bij de rest van je lichaam vernieuwt je huid zich, oude huidcellen worden vernieuwt door nieuwe huidcellen. Om dit proces te stimuleren kun je je huid scrubben. Door je huid te scrubben haal je alle dode huidcellen van de lippen af, waardoor ze superzacht aan zullen voelen en waardoor lipstick er mooier uit zal zien. Gebruik een speciale lipscrub voor het scrubben van je lippen, deze is milder dan een normale scrub en bevat kleinere korreltjes.

Verzorgd je lippen met een lipbalm.
Je lippen hebben geen zweetklieren, waardoor ze snel droog aan zullen voelen. Om je lippen lekker te hydrateren kun je een lippenbalsem gebruiken. Vooral na het scrubben is dit fijn om te doen. Een goede tip is om een lippenbalsem op je nachtkasje te leggen, zodat je het product voordat je gaat slapen nog op kunt doen.

Verwen jezelf met een nieuwe lipstick.
Heb je al een tijdje een lipstick op het oog? Nu is je kans om het product aan te schaffen. In ons assortiment vind je vele lipsticks in alle kleuren van de regenboog!

Stap uit je comfort zone en experimenteer.
Er is helemaal niks mis met een simpele nude lipstick, maar vandaag is het je kans om eens wat anders te proberen. Al een tijdje willen experimenteren met fel rode lipstick of paars? Stap uit je comfort zone en doe eens lekker gek! Je kunt ook experimenteren met verschillende lip producten, zoals lipgloss en lipliner.

Maak een selfie met de perfecte lip combo.
Heb jij de perfecte lip combo gevonden? Maak een foto en plaats het op social media! We zouden het leuk vinden om je foto terug te zien. Gebruik de hashtag #lipsappreciationday en tag @blissonl.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij maken gebruik van cookies. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »