Beste Serum

door Blisso
12 Maart 2024

Op zoek naar het beste serum? In ons assortiment kun je allerlei serums vinden van merken als Garnier, L’Oréal en Elizabeth Arden. Een serum bevat een hoge concentratie werkzame stoffen die jouw huid zullen verbeteren. Maar wat is nu het beste serum? Lees snel verder!

Huidtype
Ieder huidtype is anders en heeft andere wensen, daarom zijn er zoveel verschillende huidverzorgingsproducten. We begrijpen best dat het daarom lastig is om te kiezen, maar een serum toevoegen aan je routine kan zeker geen kwaad. Er zijn verschillende serums te vinden, kies altijd een serum die past bij jouw huidtype. Bij Blisso vind je serums voor de vette, droge, onzuivere, rijpe, gevoelige en normale huid.

Huidproblemen oplossen
Een serum bevat een hoge concentratie werkzame stoffen, waardoor jouw huidprobleem misschien wel kan worden opgelost. Er zijn serums gemaakt die acne tegengaan, die huidveroudering verminderen en pigmentatie tegengaan. Een dagcrème daarentegen zal een specifiek huidprobleem waarschijnlijk niet op kunnen lossen.

Serum aanbrengen
Een serum kun je ’s ochtends en ’s avonds aanbrengen nadat je je huid hebt gereinigd. Sommige serums zijn echter maar geschikt om 1 keer per dag te gebruiken, maar dit hangt af van het product. Ook is het belangrijk om te kijken naar hoe je huid reageert op het serum, als je huid er bijvoorbeeld erg droog van word is het misschien verstandig om het product wat minder te gebruiken. Een serum kun je gewoon met je vingers in de huid masseren. Een crème laat vaak een plakkerig laagje achter, een serum daarentegen zal dit door de vloeibare formule niet doen.

Wat is het beste serum?
Het beste serum bestaat eigenlijk niet, iedereen heeft een ander huidtype en een serum voor de droge huid zal daarom niet goed passen bij een vette huid. Het beste is om een serum te kiezen die dus past bij jouw huid en die eventueel jouw huidprobleem kan oplossen.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij maken gebruik van cookies. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »