Hoe blijft lippenstift langer zitten?

door Blisso
8 Juni 2020

Altijd al willen weten hoe je ervoor kan zorgen dat je lippenstift langer kan blijven zitten? Dan zijn deze tips misschien wat voor jou!

Long lasting lipstick
In ons assortiment vind je heel erg veel long lasting lipsticks, die de hele dag kunnen blijven zitten. Een long lasting lipstick heeft een formule die beter op de lippen blijft zitten dan een normale lipstick. Rimmel, L’Oréal en Max Factor bijvoorbeeld hebben verschillende lang houdende lippenstiften in hun assortiment. Het fijne aan een long lasting lipstick is dat je er de hele dag niet naar om hoeft te kijken. Daarom is deze lippenstift variant perfect voor de vrouw die van lipstick houdt, maar er niet de hele dag mee bezig wilt/kan zijn.

Lip primer
Primer wordt door vele vrouwen gebruikt om producten als foundation en oogschaduw beter op hun plek te houden. Maar een lip primer wordt vaak vergeten, terwijl het product de draagtijd van je lippenstift écht verbeterd. Bovendien vult een lip primer alle lijntjes in de lippen op, zodat je lipstick er egaler en vlekkeloos uit zal zien op de lippen. Een lip primer is transparant en beïnvloed de kleur van je lippenstift niet.

Lipliner
Een lipliner kan er voor zorgen dat je lipstick beter blijft zitten. Met een lippotlood kun je bovendien makkelijker je lippen omlijnen, zodat je minder snel uitschiet of foutjes maakt. Het beste is om te kiezen voor een lipliner in dezelfde kleur als je lipstick, zodat je geen kleurverschil ziet. Er zijn ook transparante lipliners verkrijgbaar, deze kun je dragen bij iedere kleur lippenstift.

Lip sealer
Dit product is wat minder bekend, maar niet minder veelbelovend. Een lip sealer dient eigenlijk als topcoat voor over je lippenstift heen, zodat de kleur beter blijft zitten. Bovendien zal je lipstick minder snel afgeven als je een lip sealer gebruikt.

Lipscrub
Tot slot is het ook belangrijk om regelmatig je lippen te scrubben. Wanneer je lipstick aanbrengt op droge lippen die aan het vervellen zijn, kan het zijn dat de kleur sneller verdwijnt. Wanneer je de lipstick op zachte, net gescrubte lippen aanbrengt blijft de lippenstift beter zitten. Bovendien wordt het resultaat ook een stuk mooier!

Meer weten over lippenstift? Lees dan onze andere blogs: Welke lippenstift geeft niet af? Hoe breng ik lipstick aan? Rode lippenstift aanbrengen. Welke soort lipstick past bij jou?  Welke kleur lippenstift past bij jou? Welke lipstick blijft het langst zitten? Lipstick merken. 8 weetjes over je lippen. Hoe verwijder je lippenstift? Lipstick tips. Waar wordt lippenstift van gemaakt?

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij maken gebruik van cookies. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »