Welke lippenstift geeft niet af?

door Blisso
5 Maart 2020

We kennen het probleem allemaal wel: je lippenstift geeft af. Je kunt niet uit een glas drinken zonder dat er een kleurtje achterblijft op de rand. Of je partner wil je geen kus geven, omdat hij/zij bang is om onder de lipstick te zitten. Dit probleem moet uiteraard opgelost kunnen worden door een lippenstift te dragen die niet afgeeft. Wil jij weten welke lipsticks niet afgeven en de hele dag goed blijven zitten? Lees dan verder.

Een long lasting listick die niet afgeeft en de hele dag goed blijft zitten is zeldzaam. Maar toch hebben wij er een paar gevonden die erg dichtbij komen.

  • De Rimmel Provocalips lipstick
    Deze populaire lippenstift van Rimmel bevat kleurpigmenten die tot wel 16 uur lang kunnen blijven zitten. Bovendien is deze lipstick flexibel en past de formule zich aan de bewegingen van je lippen aan, hierdoor wordt het dragen van de lipstick comfortabel. De lipstick breng je in 2 simpele stappen aan: eerst breng je de kleur aan op de lippen en daarna gebruik je de glanzende topcoat. De topcoat dient als beschermend laagje over de lipstick heen, waardoor de kleur niet afgeeft en goed blijft zitten.
  • De L'Oréal Infallible Lipstick
    Deze liquid lipstick van L’Oréal is ook in 2 makkelijke stappen aan te brengen: eerst de kleur en daarna de topcoat. Deze lipstick is een favoriet van vele beauty bloggers, onder andere door de lange draagtijd van de lippenstift. De kleur blijft namelijk de hele dag goed zitten, je hoeft alleen af en toe de topcoat aan te brengen voor een gezond glansje.

  • Maybelline SuperStay 24H Lipstick
    Deze extreem langhoudende liquid lipstick heeft een formule die tot wel 24 uur lang kan blijven zitten. Deze lipstick is perfect voor als je er graag verzorgd uit wilt zien maar er niet de hele dag mee bezig wilt zijn. De lipstick heeft net als de andere 2 een balsem die je over de kleur aan kunt brengen. De lipstick bevat een Micro Flex technologie die niet uitdroogt, zodat je lippen er niet droog en schilferig uit gaan zien.

Meer weten over lippenstift? Lees dan onze andere blogs: Hoe breng ik lipstick aan? Rode lippenstift aanbrengen. Welke soort lipstick past bij jou? Welke kleur lippenstift past bij jou? Welke lipstick blijft het langst zitten? Hoe blijft lippenstift langer zitten? Lipstick merken. 8 weetjes over je lippen. Hoe verwijder je lippenstift? Lipstick tips. Waar wordt lippenstift van gemaakt?

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij maken gebruik van cookies. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »