Lipstick tips

door Blisso
24 Juni 2021

Lippenstift aanbrengen is vaak makkelijk en snel gebeurd. Net als oogschaduw aanbrengen is het een kwestie van oefenen tot je het foutloos kunt. Wij geven je een paar die tips die handig zijn om te weten als je lippenstift gaat aanbrengen.

Tip 1. Scrub voordat je lipstick aanbrengt je lippen met een lipscrub. Hierdoor zullen alle losse velletjes van de lippen verdwijnen, zodat je lipstick er vlekkeloos en egaal uitziet.

Tip 2. Breng een lip primer aan voordat je lippenstift gebruikt. Fijne lijntjes zullen worden opgevuld, waardoor je lippenstift er egaler uit zal zien.

Tip 3. Blend je getekende lipliner lichtjes uit met je vinger. Een harde, donkere liplijn is een trend die we liever achter ons laten. Mocht je toch met een donkere lipliner aan de slag willen gaan, blend het lijntje dan lichtjes uit. Hierdoor zal er geen harde lijn te zien zijn, maar een mooi ombré effect.

Tip 4. Hap na het aanbrengen van een laagje lipstick in een tissue en breng daarna nog een laagje aan. Hierdoor zal de kleur beter blijven zitten. Je kunt je lipkleur ook mat maken door een tissue tegen de lippen aan te houden en hier poeder overheen aan te brengen.

Tip 5. Drink uit een rietje om te voorkomen dat je lippenstift afgeeft.

Tip 6. Breng ieder avond voor het slapengaan een lippenbalsem aan. Zo blijven je lippen gehydrateerd en zal je lipstick er de volgende ochtend veel mooier uit zien.

Tip 7. Breng een blush aan over je glanzende lipstick om het mat te maken.

Tip 8. Ben je uitgeschoten tijdens het aanbrengen van je lippenstift? Gebruik een beetje concealer om de lijnen weer strak te maken en om foutjes te camoufleren.

Tip 9. Gebruik een lip brush bij het aanbrengen van lippenstift. Met een lip brush kan je nauwkeurig werken en zul je minder snel uitschieten.

Tip 10. Gebruik een beetje highlighter op de cupidoboog om de lippen voller te laten lijken. Je kunt eventueel ook wat bronzer of contourpoeder aanbrengen onder je onderlip.

Tip 11. Blush vergeten? Geen probleem! Gebruik je lippenstift als blush om je wangen een mooi kleurtje te geven.

Meer weten over lippenstift? Lees dan onze andere blogs: Welke lippenstift geeft niet af? Hoe breng ik lipstick aan? Rode lippenstift aanbrengen. Welke soort lipstick past bij jou?  Welke kleur lippenstift past bij jou? Welke lipstick blijft het langst zitten? Hoe blijft lippenstift langer zitten? Lipstick merken. 8 weetjes over je lippen. Hoe verwijder je lippenstift? Waar wordt lippenstift van gemaakt?

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij maken gebruik van cookies. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »