Nude Makeup

door Blisso
23 Maart 2021

Nude Makeup kan je dragen bij iedere gelegenheid, bovendien zal het eigenlijk iedereen wel goed staan. Nude is een veilige, maar toch mooie en veelzijdige kleur die je kunt gebruiken om de ogen, lippen of de huid mee op te maken. 

Bijna ieder make-up merk brengt wel nude make-up kleuren op de markt, deze kleur is namelijk draagbaar voor iedereen. Als je net begint met het dragen van make-up is nude een zeer geschikte kleur, omdat het namelijk natuurlijk is en je kunt er goed mee spelen en oefenen. Bovendien is nude een kleur die eigenlijk iedereen wel goed staat, of je nu een lichte of donkere huidskleur hebt. Toch zijn er verschillende kleuren nude; nude met roze ondertoon, nude met bruine ondertoon of een hele lichte kleur nude.

Make-up combineren
Bij Blisso vind je bijvoorbeeld nude oogschaduw, lipstick, blush en oogpotlood. Deze producten zijn makkelijk in gebruik en je kunt er allerlei mooie looks mee maken. Natuurlijk is een rode lippenstift op zijn tijd ook erg mooi, maar een nude kleur mag echt niet ontbreken in je stash. Je kunt ook een nude lipgloss gebruiken als je houdt van een glansje. Zo vind je bij ons ook oogschaduw in nude kleur met een glanzende of matte finish. Combineer de verschillende nude kleuren voor een complete look!

Kleuren
Onder nude make-up worden vaak neutrale bruine kleuren gezien, maar ook rozige kleuren en beige kleuren vallen vaak onder nude. Nude make-up wordt ook vaak gebruikt voor een ‘no make-up, make-up look’. Dit is een look die je zo natuurlijk mogelijk maakt, zodat het lijkt alsof je geen make-up op hebt. Je gebruikt hiervoor neutrale kleuren op de ogen, huid en lippen. Nude make-up kun je aanbrengen met je vingers of met kwasten en/of make-up sponzen. Nude oogschaduw kun je natuurlijk het beste aanbrengen met een oogschaduw kwast, maar nude blush kan je dan weer beter aanbrengen met een blush kwast. Zo is er voor ieder make-up product een passende make-up kwast of spons te vinden. Blend je make-up altijd goed uit om het resultaat zo mooi en natuurlijk mogelijk te houden.

Wil je meer weten over make-up? Lees dan onze andere blogs: Makeup 70s, Makeup 90's, Dag Make Up, Mooie Make Up, Kerst Make Up, Make Up Bril, Makeup 80s, Make Up Kopen, Basis Make Up, Make Up Merken en Make Up Bestellen.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij maken gebruik van cookies. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »