Kerst Make Up

door Blisso
21 December 2020

Ben jij al helemaal klaar voor kerst? En heb jij je make-up look al voor ogen? Wij vertellen je meer over hoe je een echte kerst make-up look kunt creëren met feestelijke producten!

Met make-up kun je je kerst look helemaal afmaken. Een glitter eyeliner of mooie highlighter zal net dat extraatje geven aan je make-up look. Wij vertellen jou stap voor stap hoe je een mooie look kunt maken!

Stap 1. Breng een goede basis aan
Gebruik een foundation en/of concealer die goed past bij jouw huidskleur. Het is een speciale gelegenheid, dus je kan best wat meer aanbrengen. Kies een foundation die jij fijn vindt en voldoet aan jouw huidtype. Gebruik eventueel een concealer om onzuiverheden weg te werken en donkere kringen te camoufleren. Poeder het geheel af me een compact of losse poeder.

Stap 2. Glitter op de ogen
Bij een feestelijke kerst look horen natuurlijk glitters! In ons assortiment vind je allerlei oogschaduws met mooie glitters en shimmers. Breng deze aan op het ooglid, in de ooghoeken en op het wenkbrauwbot. Gebruik een donkere kleur in de arcadeboog voor meer diepte. Vergeet niet om de wenkbrauwen bij te tekenen.

Stap 3. Bronzer blush en highlighter
Vergeet niet om je look af te maken met een beetje bronzer en blush op de wangen. Ga voor een bronzer die past bij jouw huidskleur. Breng wat blush aan op de appeltjes van je wangen en sluit af met een opvallende highlighter op de jukbeenderen.

Stap 4. Lipstick
Bij kerst hoort natuurlijk een echte, rode lipstick. Ben je hier geen fan van? Ga dan voor een nude kleurtje of een mooie lipgloss op de lippen!

Stap 5. Nagels lakken
Het lakken van je nagels is minstens zo belangrijk! Ga voor een mooie kleur die past bij jouw outfit, donkerrood is natuurlijk ook altijd goed.

Wil je meer weten over make-up? Lees dan onze andere blogs: Makeup 70s, Makeup 90's, Dag Make Up, Mooie Make Up, Make Up Bril, Makeup 80s, Nude Makeup, Make Up Kopen, Basis Make Up, Make Up Merken en Make Up Bestellen.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij maken gebruik van cookies. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »