Dag Make Up

door Blisso
3 Maart 2021

Een goede dagelijkse make-up look is voor iedereen anders. Zo houdt de een van een simpele, natuurlijke look en gaat de ander voor een complete oogschaduw look. Wij willen je graag wat tips geven voor een simpele, natuurlijke make-up look voor overdag.

Een goede basis
Begin altijd met een goede basis, dit is de sleutel tot mooie, flawless make-up. Begin met een hydraterende dagcrème, zodat er geen schilfertjes of droge plekken op de huid te zien zijn. Breng ook eventueel een primer aan, zodat je make-up goed blijft zitten en poriën minder zichtbaar zijn. Kies een foundation uit die voldoet aan de wensen van je huid, ga niet voor een foundation voor de vette huid als je een droge huid hebt bijvoorbeeld. Je kunt ook een BB of CC Cream gebruiken als je wilt gaan voor een hele natuurlijke finish. Breng eventueel nog een beetje concealer aan op puistjes en/of donkere kringen. Een natuurlijke dag make-up look kan mat of glowy zijn, je kunt dus eventueel wat poeder aanbrengen op de plekken van je gezicht waar je dit nodig vindt.

De ogen
Bij een natuurlijke make-up look houden we de ogen naturel, geen heftige oogschaduw dus. Je kunt eventueel wat bronzer aanbrengen op het ooglid en in de arcadeboog. Breng vervolgens een klein beetje mascara aan en wat highlighter in de ooghoeken voor een frisser ogend effect.

Blush, bronzer, highlighter
Wil je je look zo natuurlijk mogelijk houden? Sla deze stappen dan over of ga voor cream of vloeibare producten. Zorg er dan wel voor dat je de huid niet hebt gefixeerd nadat je foundation en concealer hebt aangebracht. In ons assortiment vind je veel vloeibare blushes, highlighters en bronzers. Breng deze lichtjes aan op de huid en zorg dat je ze goed blend! Breng eventueel fixing spray aan wanneer je klaar bent met je make-up, zodat alle make-up mooi met elkaar samensmelt en langer blijft zitten.

Wil je meer weten over make-up? Lees dan onze andere blogs: Makeup 70s, Makeup 90'sMooie Make Up, Kerst Make Up, Make Up Bril, Makeup 80s, Nude Makeup, Make Up Kopen, Basis Make Up, Make Up Merken en Make Up Bestellen.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij maken gebruik van cookies. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »