Mooie Make Up

door Blisso
24 Maart 2021

Op zoek naar mooie make-up? Dan ben je bij Blisso aan het juiste adres. Door ons ruime assortiment met meer dan 7000 producten is er voor iedereen wel een geschikt product te vinden! Wil je weten hoe je een mooie make-up look creëert? Wij vertellen jou wat basics die je hierbij kunnen helpen.

De juiste producten
Mooie make-up begint bij het kiezen van producten die passen bij jouw huidskleur en huidtype. Zo zijn er bijvoorbeeld foundations in iedere kleur, ook voor de hele lichte of voor de donkere huid. Daarnaast hebben veel foundations ook een andere werking, een foundation voor de droge huid zal de huid juist hydrateren. Terwijl een foundation voor de vette huid vaak olie-vrij is, zodat de huid niet nog vetter wordt. Gebruik ook een concealer die het juiste effect geeft. Een concealer met een oplichtend effect zal puistjes bijvoorbeeld meer op laten vallen, echter is deze wel mooi oom onder de ogen te gebruiken. Poeder je make-up goed af als je er zeker van wilt zijn dat alles goed blijft zitten. Bovendien kun je een matterende poeder gebruiken om glimmen te voorkomen.

Oogschaduw
Met oogschaduw kun je de meest unieke en creatieve looks maken. Je kunt subtiele, natuurlijke nude tinten gebruiken of opvallende kleuren. Je kunt ook gaan voor kleuren die passen bij jouw oogkleur.

Groene ogen: Rood, paars, oranje, mokkabruin, chocoladebruin, taupe en lila.

Hazel: Bruine en gele tinten, brons, oker en donkerbruin.

Bruine ogen: Bruin, brons, abrikoos, paars of een zalmkleur.

Bauwe ogen: Nude, lichtbruin en reebruin.

Lipstick
Last but not least: lippenstift. Met lipstick kun je helemaal los gaan; combineer kleuren en producten voor een mooie liplook. Gebruik bijvoorbeeld een lipstick en een lipgloss voor een glossy finish. Ga voor een klassieke rode lip als je je oogschaduw rustig gehouden hebt. Een nude lipstick is natuurlijk ook altijd goed!

Wil je meer weten over make-up? Lees dan onze andere blogs: Makeup 70s, Makeup 90's, Dag Make UpKerst Make Up, Make Up Bril, Makeup 80s, Nude Makeup, Make Up Kopen, Basis Make Up, Make Up Merken en Make Up Bestellen.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij maken gebruik van cookies. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »