Makeup 80s

door Blisso
7 Juli 2020

Make-up bestaat al een hele lange tijd en het blijft zich ontwikkelen. Tot op de dag van vandaag worden er nieuwe make-up producten op de markt gebracht. In de jaren 80 werd er ook met plezier make-up gedragen.

In de jaren 80 werd er veel kleur teruggezien in de make-up. Er werden veel verschillende kleuren gedragen, dit is iets wat we nu ook terugzien. Ook werd er heel erg veel foundation en mascara gedragen. In de 80s moest alles over de over de top, zowel op het gebied van fashion als beauty. Veel foundation, blush en ook de ogen werden goed opgemaakt met felle oogschaduw en oogpotlood. Wil jij de 80s make-up look ook eens uitproberen? Volg dan onderstaand stappenplan. Je kunt eventueel ook je haar aanpassen door een zijscheiding te creëren of een kuif te maken. Wil je echt uitpakken? Pak dan je wafeltang uit de kast.

Stap 1. Werk alle onzuiverheden weg met een flinke laag foundation.

Stap 2. Breng een felle kleur oogschaduw aan over het gehele ooglid. Denk aan een felle kleur groen, geel, roze of blauw. Je kunt eventueel een andere kleur aanbrengen in de arcadeboog voor meer diepte.

Stap 3. Teken een lijntje met een zwart oogpotlood, dit mag een dik en opvallend lijntje zijn en het hoeft zeker niet perfect.

Stap 4. Breng een dikke laag mascara aan om je wimpers extra vol en lang te maken. Je kunt eventueel ook gebruik maken van een wimperkruller voor extra gekrulde wimpers.

Stap 5. Breng voldoende blush aan op de appeltjes van je wangen en op je jukbeenderen. De jukbeenderen mogen er best uitspringen. Je kunt dus eventueel ook wat highlighter aanbrengen op de jukbeenderen.

Stap 6. Breng een felrode lippenstift aan op de lippen en je look is af! Gebruik eventueel een lipliner in dezelfde kleur om ervoor te zorgen dat je lipstick langer blijft zitten.

Wil je meer weten over make-up? Lees dan onze andere blogs: Makeup 70s, Makeup 90's, Dag Make Up, Mooie Make Up, Kerst Make Up, Make Up BrilNude Makeup, Make Up Kopen, Basis Make Up, Make Up Merken en Make Up Bestellen.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij maken gebruik van cookies. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »