Make Up Bril

door Blisso
11 Maart 2021

Draag jij een bril? Dan is make-up dragen soms lastig. Een bril legt alle aandacht op de ogen, daarom is het extra belangrijk om ervoor te zorgen dat je make-up extra goed zit! Er zijn verschillende tips en hacks die make-up aanbrengen voor brildragers wat makkelijker te maken.

Tip 1. Gebruik een oplichtende en dekkende concealer
Een bril creëert schaduw onder je ogen, camoufleer je donkere kringen daarom extra goed met een oplichtende en goed dekkende concealer. Poeder dit ook goed af om zeker van te zijn dat er geen fijne lijntjes ontstaan.

Tip 2. Teken je wenkbrauwen bij
Met een bril, zeker een bril met een dikke montuur zal ervoor zorgen dat je wenkbrauwen een beetje weg kunnen vallen. Teken ze daarom goed bij met een kleur die het beste past bij jouw haarkleur.

Tip 3. Ga voor een felle lipkleur
Dit zorgt voor een goede balans. Gebruik een felle roze, paarse of rode lipkleur om de lippen mee aan te zetten.

Tip 4. Gebruik voldoende poeder en fixing spray
Poeder je foundation en concealer goed af met poeder en spray daarna een fixing spray op de huid. Zo voorkom je dat de make-up afgeeft op de bril.

Tip 5. Laat de wimperkruller even liggen
Als je al lange wimpers van jezelf hebt zullen ze na het krullen van je wimpers tegen de glazen van je bril aankomen. Laat de wimperkruller daarom even liggen.

Tip 6. Gebruik een mascara zonder klontjes
Klontjes in je wimpers zullen extra opvallen als je een bril draagt, zorg er daarom voor dat je wimpers klontvrij zijn.

Tip 7. Gebruik een vergrotende spiegel bij het aanbrengen van make-up
Door een spiegel met vergrotend glas te gebruiken kun je beter zien, je brengt je make-up tenslotte zonder bril aan. Je hebt ze zelfs met ingebouwde LED verlichting.

Wil je meer weten over make-up? Lees dan onze andere blogsMakeup 70s, Makeup 90's, Dag Make Up, Mooie Make Up, Kerst Make UpMakeup 80s, Nude Makeup, Make Up Kopen, Basis Make Up, Make Up Merken en Make Up Bestellen.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij maken gebruik van cookies. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »