Basis Make Up

door Blisso
14 Maart 2021

Een grote make-up stash is waar we natuurlijk allemaal van dromen: mooie palettes, goed gepigmenteerde highlighters en wel 10 foundations om uit te kiezen. Maar we snappen dat dit niet realistisch is en daarom laten we jou een paar basics zien die altijd van pas kunnen komen. Met deze basics kan je een mooie en simpele look maken die je elke dag kan dragen.

Foundation
Een foundation mag natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje, dit make-up product wordt door veel vrouwen elke dag gebruikt om de huid egaal te maken. Het product is geschikt wanneer je huid wel een beetje dekking kan gebruiken. Een foundation breng je aan met een make-up kwast of make-up spons, maar je kan ook je vingers gebruiken.

Concealer
Een concealer is perfect voor het bedekken van onzuiverheden en donkere kringen. Houd je niet zo van een volledige dekking? Dan kan je in plaats van foundation ook alleen concealer aanbrengen op probleemgebieden. Een concealer breng je aan met een concealer kwast of met je vingers.

Poeder
Om je concealer en foundation goed op hun plek te houden, kan je een poeder aanbrengen.  Daarnaast matteert het product de huid en egaliseert het de huid. Poeder breng je aan met een poederkwast, dit kan over je gehele gezicht of op plekken waar je bijvoorbeeld concealer hebt aangebracht.

Blush
Ook een blush mag niet ontbreken in je make-up tasje, dit product geeft je huid een mooi en gezond kleurtje. Een blush, ofwel rouge, breng je aan op de appeltjes van je wangen. Door de aangebracht foundation en concealer heb je alle kleur uit je gezicht weggehaald, met een blush breng je dit kleurtje weer terug. Ook als je ziek bent is een blush een perfecte manier om er wat gezonder en frisser uit te zien.

Bronzer
Een bronzer is ook een echte must-have, deze kan je namelijk gebruiken voor 2 dingen. Je kan de bronzer aanbrengen op je gezicht, om een mooie zongebruinde teint te creëren. Daarnaast kan je de bronzer ook aanbrengen als oogschaduw, het product is dus multifunctioneel.

Zwarte mascara
Mooie, lange wimpers creëer je natuurlijk met mascara. Een zwarte mascara is ook een goede basic om in je collectie te hebben, maar een bruine mascara is ook een goede variant. Een bruine mascara is wat natuurlijker en mooi als je bijvoorbeeld blond bent.

Wenkbrauwpotlood
Deze hoort ook in het lijstje, want we weten dat wenkbrauwen tekenen toch wel een belangrijk onderdeel is van je dagelijkse make-up look. Als je al volle wenkbrauwen van jezelf hebt kan je natuurlijk ook een beetje wenkbrauw mascara dragen.

Rode lipstick
Een rode lipstick is een perfecte oplossing voor wanneer je haast hebt. Breng een rode lipstick aan en je bent klaar! Een rode lipstick komt altijd wel van pas.

Wil je meer weten over make-up? Lees dan onze andere blogs: Makeup 70s, Makeup 90's, Dag Make Up, Mooie Make Up, Kerst Make Up, Make Up Bril, Makeup 80s, Nude Makeup, Make Up Kopen, Make Up Merken en Make Up Bestellen.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij maken gebruik van cookies. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »