Goed dekkende foundation

door Blisso
11 Maart 2020

Op zoek naar een goed dekkende foundation? Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende foundations te vinden dat kiezen erg lastig wordt. Wij vertellen je meer over goed dekkende foundations.

Dekkende foundation
Dekkende foundation heb je in vloeibare en vaste vorm. Zo vind je in ons assortiment liquid foundation, foundation stick, mousse foundation en poeder foundation van verschillende merken. Als je een vette huid hebt kun je het beste gaan voor een poeder foundation, deze houdt je huid mat. Een vloeibare foundation is geschikt voor de droge huid. Maar er zijn ook matte, vloeibare foundations te vinden die speciaal voor de vette huid zijn.

Full coverage foundations
De Maybelline SuperStay 24H foundation is een goed dekkende foundation. Deze full coverage foundation biedt 24 uur lang geconcentreerde dekking en een vlekkeloze finish die niet vlekt, vervaagt of van het gezicht smelt. De foundation bevat intense kleurpigmenten die zorgen voor een volledige dekking, hierdoor zullen onzuiverheden minder zichtbaar zijn. Deze foundation biedt dus niet alleen een goede dekking, maar blijft ook nog eens super goed zitten! Een andere full coverage foundation is de L'Oréal Infallible 24H Matte Foundation. Deze foundation is mat en bedekt oneffenheden met gemak! Deze foundation geschikt voor de vette huid en blijft de hele dag goed zitten.

Foundation aanbrengen
Een dekkende foundation camoufleert alle onzuiverheden op je gezicht, zodat er een egale finish ontstaat. Een dekkende foundation zal er wel wat eerder onnatuurlijk uit zien, daarom raden wij aan om deze aan te brengen met een vochtige make-up spons. Wil je juist alle dekking behouden? Breng je foundation dan aan met een foundation kwast. Als je je foundation met een kwast aanbrengt zullen er wel wat sneller strepen ontstaan. Vergeet ook niet om altijd een moisturizer en eventueel primer aan te brengen voordat je foundation of andere make-up gebruikt. Een goede basis is essentieel en begint al bij het reinigen van je gezicht.

Meer weten over foundation? Lees dan onze andere blogs. De meest voorkomende fouten bij het aanbrengen van foundation. Goede foundation. Beste foundation. Wat is foundation? Beste foundation oudere huid. Hoe breng je foundation aan? Welke foundation past bij jou? Welke kleur foundation past bij jou?

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij maken gebruik van cookies. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »