Beste foundation oudere huid

door Blisso
24 Maart 2021

Een fijne foundation is voor iedereen anders, zo houdt de een van een matte finish en vindt de ander een glowy finish juist mooier. Een foundation voor de oudere huid bevat vaak anti-age ingrediënten die het huidverouderingsproces vertragen.

L'Oréal Nutri Lift Gold Anti-Ageing Serum
Deze foundation van L’Oréal is een serum en foundation in één. De foundation geeft je huid een prachtige egale finish en zorgt voor een gladdere, stevigere en stralende huid. Bovendien zal de foundation rimpels en lijntjes minder zichtbaar maken. De foundation is verrijkt met 5 anti-ageing ingrediënten en gouddeeltjes. Bovendien bevat de foundation SPF 20, zodat je huid goed beschermd is tegen de schadelijke stralen van de zon.

Maybelline Instant Age Rewind Foundation
Deze anti-aging foundation bevat een super geconcentreerde formule met goij-bes extract. Dit hydrateert de huid en maakt de huid elastischer. Daarnaast biedt het product ook de juiste dekking, zodat oneffenheden minder zichtbaar worden. 

L'Oréal Age Perfect Foundation
Zorgt voor een frisse, jonge uitstraling. De foundation heeft de ingrediënten van een serum waardoor je huid gevoed wordt. Dankzij de micro-gouddeeltjes zal je huid stralen. De Nutri Lift Gold technologie zorgt ervoor dat je huid een stralende jeugdige teint krijgt. De ingrediënten bestaan uit een cocktail van anti-aging bestanddelen.

Meer weten over foundation? Lees dan onze andere blogs. De meest voorkomende fouten bij het aanbrengen van foundation. Goede foundation. Wat is foundation? Beste foundation. Goed dekkende foundation en hoe breng je foundation aan? Welke foundation past bij jou? Welke kleur foundation past bij jou?

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij maken gebruik van cookies. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »