Beste foundation

door Blisso
5 Mei 2020

Op zoek naar de beste foundation? Eigenlijk bestaat die niet, een goede foundation is voor iedereen anders. Dit komt omdat iedereen een ander huidtype en een andere huidskleur heeft. Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg foundations te vinden, zodat er altijd eentje is die bij jou past!

Foundation kleur kiezen
Om een natuurlijke finish te krijgen is de juiste kleur foundation super belangrijk. Het kiezen van de verkeerde foundation kleur is een van de meest gemaakte make-up fouten. Test daarom altijd even de kleur op je kaak, zo kan je goed zien of de kleur overeenkomt met je eigen huidskleur. Let ook op welke ondertoon je hebt, zodat de kleur nog beter matcht!

Foundation formules
Naast de juiste kleur is het kiezen van een goede formule ook niet erg onbelangrijk. Als je wilt dat je foundation er echt flawless en natuurlijk uit ziet is het kiezen van de juiste formule eigenlijk essentieel. Heb je een droge huid? Kies dan een foundation die geschikt is voor de droge huid. Heb je juist een vette huid? Dan kan je beter kiezen voor een foundation voor de vette huid. Probeer eens een poeder foundation, deze houdt de huid mat, zodat je minder snel gaat glimmen. Een foundation voor de droge huid bevat vaak hydraterende ingrediënten, zoals hyaluronzuur. Hierdoor worden onzuiverheden bedekt en wordt de huid tegelijkertijd verzorgd.

Populaire foundation
Wij kunnen je niet vertellen welke foundation echt het beste is, dat verschilt namelijk per persoon. Wel hebben wij een paar populaire foundations op een rijtje gezet die geliefd zijn onder vele make-up artist en make-up lovers.

De Bourjois Healthy Mix Foundation is verrijkt met vitamine C, B5 en E. Het product geeft een medium dekking en een semi-matte afwerking. In de formule is hyaluronzuur verwerkt, wat de huid hydrateert en verzorgt.

Revlon Colorstay Foundation bevat SPF 15 en Vitamine A en E. Daarnaast reguleert de foundation de talgafscheiding. Het product bevat geen olie en vlekt niet.

Meer weten over foundation? Lees dan onze andere blogs. De meest voorkomende fouten bij het aanbrengen van foundation. Goede foundation. Wat is foundation? Goed dekkende foundation en beste foundation oudere huid. Hoe breng je foundation aan? Welke foundation past bij jou? Welke kleur foundation past bij jou?

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij maken gebruik van cookies. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »