Nagellak kleuren

door Blisso
22 Mei 2020

Er zijn tegenwoordig ontzettend veel nagellak kleuren verkrijgbaar en er blijven er tot op de dag van vandaag nieuwe bijkomen. Het leuke aan nagellak is dat je verschillende kleuren kunt dragen, door een leuke nail art te maken bijvoorbeeld. Maar je kunt er ook voor kiezen om iedere nagel te voorzien van een ander kleurtje.

Nagellak inspiratie
Het leuke aan nagellak is dat je alles kan maken wat je zelf wilt. Je kunt verschillende kleuren gebruiken of een mooie nail art maken. Maar je kunt je nagels ook met een effen kleur lakken als je houdt van een wat simpelere nagel. In ons assortiment vind je nagellakjes van merken als O.P.I, Essie, Sally Hansen, L’Oréal en Rimmel. De kleuren van de lakjes zijn gebaseerd op de laatste trends in de mode, en make-up wereld.

Nagels lakken
Bij het lakken van de nagels raden wij aan om altijd een basecoat te gebruiken, dit product heeft namelijk een paar voordelen. Ten eerste zal de kleur van je nagellak beter uitkomen, het product dient als een soort primer voor onder je nagellak. Ook zal je nagel minder snel verkleuren, nagellak bevat namelijk schadelijke stoffen en een kleur als rood of roze zal snel in de nagel trekken. Tot slot blijft je nagellak natuurlijk ook langer zitten! Wil je de draagtijd van je nagellak echt verbeteren? Gebruik dan een topcoat om je manicure of pedicure mee af te maken. Vergeet niet om ook je nagels te vijlen voordat je nagellak aanbrengt. Een manicure begint bij het bepalen van de vorm van je nagels. Vergeet niet om na afloop een verzorgende olie of crème op de nagelriemen te smeren.

Kleur kiezen
Kan je niet zo goed kiezen tussen alle kleuren? Neem een kleur die je mooi vind en waarvan je denkt dat je die vaak gaat dragen. Je kunt gaan voor een fel, zomers kleurtje of bijvoorbeeld voor een donkere kleur. In de zomermaanden is het leuk om te gaan voor neon nagellak, ook neon nagellak kun je bij Blisso vinden. 

Wil je meer weten over het aanbrengen van nagellak? Lees dan onze andere blogs: Wat is gel nagellak? Hoe lang moet gel nagellak drogen? Wat is french manicure? Hoe lang moet nagellak drogen? Handige accessoires bij je manicure of pedicure. Hoe verwijder je nagellak uit kleding? Nagels lakkenWat is een manicure? Hoe werkt nagellak?

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij maken gebruik van cookies. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »