Handige accessoires bij je manicure of pedicure

door Blisso
29 Juni 2021

Een manicure is niet alleen het lakken van je nagels, het is veel meer dan dat. Je nagels knippen, vijlen en polijsten hoort er bijvoorbeeld ook bij. De meeste vrouwen gaan naar de nagelsalon voor mooie gelakte nagels, maar je kan het ook heel makkelijk zelf doen!

Nagellak remover
Een manicure begint natuurlijk met schone nagels. Zo verwijder je oude nagellak makkelijk met nagellak remover. Ook ander vuil verwijder je met dit product van de nagels, zodat je een schone lei hebt om op te beginnen. Er bestaan verschillende varianten, zo heb je nagellak remover met en zonder aceton.

Nagelknipper
Het knippen van je nagels is ook niet erg onbelangrijk, dit doen we met een nagelknipper. Deze tool is handig voor het creëren van een vorm in je nagels, knip alle nagels altijd even lang. Je kan je nagels ook knippen met een nagelschaartje.

Nagelvijl
De nagelvijl het perfecte accessoires om je nagels mee in vorm te krijgen. Je nagels kan je vijlen in elke vorm die je wilt, bijvoorbeeld rond of vierkant. Het puntje van de nagelvijl is handig voor het verwijderen van vuil onder je nagels.

Polijstblok
Een polijstblok is een soort vijl, waar je je nagels mee kan polijsten. Het blok heeft verschillende kanten, allemaal met een andere functie en het blok zorgt voor zachte en verzorgde nagels. Op elke kant van het blok staat wat je er mee moet doen.

Voetvijl
Deze tool is handig om te gebruiken bij je pedicure. Het product verwijdert namelijk overtollig eelt, door eelt te verwijderen zullen je voeten weer zacht aanvoelen. Laat je voeten ongeveer 5 minuten weken in een voeten bad, gebruik daarna de voetvijl op de plekken waar de huid ruw aanvoelt. Breng na het gebruiken van de voetvijl een lekkere vocht inbrengende crème aan om de voeten te hydrateren.

Wil je meer weten over het aanbrengen van nagellak? Lees dan onze andere blogs: Wat is gel nagellakNagellak kleuren, Wat is french manicure? Hoe lang moet nagellak drogen? Hoe lang moet gel nagellak drogen? Nagels lakken. Hoe verwijder je nagellak uit kleding? Wat is een manicure? Hoe werkt nagellak?

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij maken gebruik van cookies. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »