Goede concealer

door Blisso
16 April 2020

Wat is nou een goede concealer? Eigenlijk is dat voor iedereen anders, het is namelijk een kwestie van smaak. De een houdt van een natuurlijke look en de andere van een volledige dekking. Wij vertellen jou meer over een paar populaire concealers die geliefd zijn onder vele make-up lovers.

Populaire concealers

De L’Oréal Infallible More Than Concealer is een super dekkende concealer die oneffenheden en donkere kringen met gemak camoufleert. De concealer heeft een rekbare formule, wat inhoud dat de concealer met de huid mee beweegt. Hierdoor zal het resultaat natuurlijk zijn en blijft het product minder snel in de fijne lijntjes zitten. Deze concealer is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

De Maybelline Fit Me concealer is ook een fijne concealer die te vinden is in verschillende kleuren. Het product geeft je een frisse blik en camoufleert kringen onder je ogen, vlekjes en onzuiverheden. De concealer past zich aan jouw aan huid waardoor je het meest natuurlijke effect krijgt. Bovendien is de formule olievrij en zorgt voor een geperfectioneerde matte look. Je kunt het product op zichzelf gebruiken of in combinatie met de Maybeline Fit Me foundation en poeder. Deze concealer is dermatologisch en oftalmologisch getest. Daarnaast is de concealer ook parfumvrij en geschikt voor de gevoelige huid.

De Maybelline Instant Anti-Age The Eraser Concealer  is de concealer waar veel vrouwen fan van zijn. De concealer verbergt donkere kringen en onzuiverheden super snel en makkelijk. Ook heeft de concealer een anti-ageing effect. De concealer bevat een aparte applicator, namelijk een sponsje. Met dit sponsje kan je de concealer makkelijk aanbrengen op het gezicht. Ook kan de concealer op grotere oppervlakken van het gezicht worden aangebracht, om bijvoorbeeld te contouren. De textuur van de concealer is creamy en zacht, daarnaast is de concealer dekkend en zal het product niet zo snel in de fijne lijntjes gaan zitten.

Wil je meer weten over concealer? Lees dan ook onze andere blogs: Beste concealer, concealer aanbrengen, beauty hacks met concealer, color correcting, welke kleur concealer past bij jou? Wat is concealer? Hoe gebruik je concealer?

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij maken gebruik van cookies. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »