Beste concealer

door Blisso
12 Maart 2020

Op zoek naar de beste concealer die er bestaat? Wil je dat jouw donkere kringen en onzuiverheden gewoon niet meer te zien zijn? We hebben allemaal wel eens een imperfectie op ons gezicht, het is menselijk, maar toch willen we het graag camoufleren. Daarom vertellen wij jou wat volgens ons de beste concealers zijn.

Moeilijke keuze
Er zijn ontzettend veel concealers te vinden, waardoor de keuze nog moeilijker word. De prijzen van deze concealers variëren van hoog tot laag, zodat er een passend product is voor iedereen. Je kunt soms verward raken van alle verschillende kleuren, texturen en formules die de concealers hebben. Ga je voor een cream concealer of een vloeibare concealer? Of heb je liever een concealer stick of concealer palette? De keuze is enorm en daarom snappen we dat je soms niet zo goed weet wat nou de beste concealer is.

Vloeibare concealer
Als we het hebben over vloeibare concealers zijn er voor ons 3 producten die eruit springen. De eerste is de Rimmel Lasting Finish 25 HR Breathable Concealer. Dit product blijft de hele dag mooi zitten en heeft een luchtige formule waardoor het fijn aanvoelt op de huid. De concealer laat een medium dekking achter op de huid en is dus perfect als je genoeg dekking wil, maar geen plamuur laag op je gezicht wilt hebben. Een andere vloeibare concealer die doet wat hij beloofd is de Rimmel Wake Me Up Concealer. Deze concealer verbergt onzuiverheden en donkere kringen en zorgt tegelijkertijd voor een anti-vermoeidheidseffect. De concealer bevat peptiden en een vitamine complex, waardoor de huid fris en gezond oogt.

Cream concealer
Een cream concealer is vaak dekkend en wat dikker van structuur. De Rimmel Edition 2-in-1 Concealer is een dekkende en vooral handige concealer. Deze concealer bevat namelijk een losse poeder, het potje bestaat uit 2 lagen. Deze concealer is handig om mee te nemen in je handtas of mee op reis. Het potje is namelijk ook voorzien van een sponsje waar je de poeder mee aan kunt brengen. De L'Oréal Infallible 24H Pomade Cream Concealer  is een ultra dekkende concealer in een crème textuur. De concealer is watervast en blijft daardoor de hele dag op zijn plek en trekt niet in lijntjes.

Concealer stick
Een handige concealer stick waar je donkere kringen en onzuiverheden mee kunt bedekken is de Sleek Hide It Concealer. De concealer heeft een medium dekking, zodat imperfecties worden bedekt zonder dat het een masker effect achterlaat op de huid. Daarnaast bevat de concealer SPF15, zodat de huid beschermd is tegen UV-stralen.

Concealer palette
Tot slot heb je ook nog het concealer palette, hierin vind je verschillende kleuren concealer. Vaak vind je in een concealer palette gekke kleuren, zoals groen of roze. Deze kleuren kun je gebruiken als colour corrector, om donkere kringen of rode plekken mee te camoufleren. Het handige aan een concealer palette is dat je de kleuren kunt mengen, zodat je de perfecte teint voor jouw huidskleur kunt creëren.  

Wil je meer weten over concealer? Lees dan ook onze andere blogs: Goede concealerconcealer aanbrengen, beauty hacks met concealer, color correcting, welke kleur concealer past bij jou? Wat is concealer? Hoe gebruik je concealer?

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij maken gebruik van cookies. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »