Welke highlighter past bij mij?

door Blisso
10 Juni 2020

Highlighter, wie kent het niet? Dit populaire product zorgt voor een mooi glansje op de huid. Het product is verkrijgbaar in verschillende varianten: vloeibare highlighter, cream highlighter, highlighter stick, highlighter palette en poeder highlighter. Daarnaast is er ook nog een ruime keuze uit kleuren, maar welke past nou het beste bij jou?

Huidskleur
Net als bij foundation, concealer, blush, bronzer en eigenlijk ieder make-up product is het belangrijk om bij het aanschaffen van een highlighter te kijken naar je huidskleur en ondertoon. Highlighter is er in allerlei kleuren: roze, goud, bruin, brons, geel of zelfs paars. Als je een lichte huid hebt kan je beter niet gaan voor een donkere kleur, maar een parel of rozige kleur. Deze tinten staan ook mooi bij een koele ondertoon. Als je een donkere huid hebt met warme ondertoon zullen bronzen of gouden highlighters jouw huid complimenteren. Bij een medium getinte huid staan veel highlighters mooi, van champagne tot perzikachtig en zelfs roze.

Huidtype
Je highlighter kun je ook uitkiezen op basis van je huidtype. Heb je een vette huid? Dan zal een poeder highlighter waarschijnlijk geschikt zijn voor jou. Een vloeibare, cream of stick highlighter zal namelijk eerder van de huid verdwijnen. Deze varianten zijn wel geschikt voor als je een normale of droge huid hebt. Poeder laat droge plekjes meer opvallen, gebruik daarom liever een liquid highlighter. Als je niet kunt kiezen tussen de vele kleuren kan je misschien het beste gaan voor een highlighter palette. Hier zitten 2 of meer kleurtjes in, je kunt ze eventueel ook met elkaar mixen.

Merken
Naast de vele kleuren en soorten kan je ook kiezen uit verschillende merken. Zo vind je in ons assortiment highlighter van merken als Sleek, Maybelline, Rimmel, L’Oréal en nog veel meer! Neem een kijkje en maak je make-up look af met een highlighter van Blisso!

Wil je meer weten over highlighter? Lees dan onze andere blogs: Stralende looks creëren met highlighter, 9 tips over highlighter! Waar breng je highlighter aan? Wat is highlighter? Hoe breng je highlighter aan?

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij maken gebruik van cookies. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »