9 tips over highlighter!

door Blisso
4 Maart 2020

Gebruik jij wel eens highlighter? Wij zijn er helemaal weg van. Het product zorgt namelijk voor een prachtige en gezonde glans op je gezicht. Wij hebben 9 highlighter tips voor jou op een rijtje gezet, zodat het aanbrengen nog makkelijker wordt en het resultaat nog mooier.

Tip 1. Meng een liquid highlighter met je foundation voor een mooie glow.
Een vloeibare highlighter kun je aanbrengen over je foundation, maar je kunt ze ook met elkaar mengen. Zo krijg je een mooie, natuurlijke gloed over je gezicht.

Tip 2. Breng een beetje highlighter aan in je ooghoek.
Voor een frisser effect, kun je een beetje highlighter aanbrengen in je ooghoek!

Tip 3. Gebruik een vloeibare highlighter voor een natuurlijke glow.
Laat je huid stralen met een vloeibare highlighter, deze is natuurlijker dan poeder en is ook te gebruiken als je geen foundation draagt.

Tip 4. Spray een beetje setting spray op je highlighter kwast.
Door setting spray op de kwast te sprayen en vervolgens je kwast in de highlighter te doen, zal de highlighter een intens effect geven.

Tip 5. Voor een snelle stralende look: breng alleen vloeibare highlighter en blush aan.
Vloeibare producten zullen er mooi uit zien als je geen foundation of poeder op hebt. Voor een snelle en frisse look kan je dus ook alleen een highlighter en blush in vloeibare vorm aanbrengen.

Tip 6. Gebruik een speciale highlighter kwast voor het aanbrengen van highlighter.
Deze kwasten brengen je highlighter subtiel, maar toch aanwezig aan. Zodat je een subtiele en natuurlijke glow op je huid krijgt.

Tip 7. Als je een donkere huidskleur hebt, kan je je het beste focussen op het aanbrengen van highlighter. Door highlighter aan te brengen op je jukbeenderen, voorhoofd en op je neus, zullen deze delen van je gezicht naar voren komen. Hierdoor krijg je een mooi, subtiel geshaped gezicht.

Tip 8. Ga onder een fel licht staan als je niet precies weet waar je highlighter aan moet brengen. Weet je niet precies waar op je gezicht je highlighter zou moeten aanbrengen? Ga dan recht onder een fel licht staan en kijk in de spiegel. De plekken waar je gezicht opgelicht wordt zijn de plekken waar je highlighter aan zou moeten brengen

Tip 8. Breng highlighter aan op je lippen.
Om optisch vollere lippen te creëren kan je een beetje highlighter aanbrengen op het midden van je onder- en bovenlip.

Wil je meer weten over highlighter? Lees dan onze andere blogs: Stralende looks creëren met highlighterWaar breng je highlighter aan? Wat is highlighter? Welke highlighter past bij mij? Hoe breng je highlighter aan?

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij maken gebruik van cookies. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »