Goede mascara

door Blisso
17 April 2020

Een goede mascara is lastig te vinden, er zijn zo ontzettend veel verschillende mascara’s te vinden. Welk merk kies je? Welke kleur? En welke formule is het beste? Wij vertellen jou meer over de verschillende soorten mascara, zodat je erachter kunt komen welke mascara het beste bij jou past.

Lengthening mascara
Ben je op zoek naar een mascara die je wimpers langer maakt? De Rimmel Lash Accelerator with Grow-Lash Complex Mascara is het antwoord. Deze mascara bedekt de wimpers met een laagje mascara en zorgt tegelijkertijd voor hydratatie en verzorging. De wimpers zullen na een laagje van deze mascara 80% langer zijn. Een andere lengthening mascara is de Revlon Super Length Mascara. Deze mascara maakt zelfs de kortste wimpers langer en is ook nog eens klontvrij!

Volume mascara
Fan van het echte false lash effect? Gebruik dan een volume mascara. Een volume mascara maakt je wimpers dikker en voller, en zorgt daarnaast ook voor meer lengte. De L'Oréal Volume Million Lashes mascara zorgt voor een false lash effect. Deze mascara is verkrijgbaar in verschillende varianten en kleuren. Ook de Max Factor False Lash Effect mascara je wimpers meer volume geven. We kunnen de Lash Sensational mascara van Maybelline natuurlijk niet vergeten. Deze mascara heeft eigenlijk alles in 1: volume, lengte en krul. Door het ronde borsteltje krijgen de wimpers uitgewaaierd volume en blijven ze de hele dag mooi omhoog staan.

Krul mascara
De Bourjois Volume Glamour Push Up Mascara is een echte must-have voor als je zoekt naar een mascara die je wimpers mooi krult. Je kunt voor extra gekrulde wimpers natuurlijk ook een wimper krultang gebruiken. De Bourjois mascara geeft je intense, lange en gekrulde wimpers. Ga voor de waterproof mascara als je er zeker van wilt zijn dat het product de hele dag goed blijft zitten. Je kunt eventueel ook een mascara primer aanbrengen.

Meer weten over mascara? Lees onze andere blogs: Beste waterproof mascara. Hoe krijg je langere wimpers? Beste mascaraMascara weetjes. Welke mascara past bij jou? Hoe breng je mascara aan? Wat is mascara?

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij maken gebruik van cookies. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »