Beste mascara

door Blisso
19 Maart 2021

Op zoek naar een goede mascara? Bij Blisso vind je ontzettend veel mascara’s van verschillende merken als Maybelline, Rimmel, L’Oréal en Bourjois. Wij vertellen jou wat meer over de beste mascara’s die Blisso in haar assortiment heeft.

De beste mascara?
Een goede mascara is lastig te vinden, iedereen heeft andere wensen. Zo is de een op zoek naar een mascara die de wimpers langer maakt, terwijl de ander meer volume wenst. De beste mascara bestaat dus eigenlijk niet, dat is voor iedereen anders. Wel kunnen we jou een paar populaire mascara’s laten zien die erg in de smaak vallen bij velen. Een mascara kan je make-up look helemaal afmaken, maar dit make-up product is ook super handig voor als je haast hebt. Een likje mascara en je bent klaar om te gaan!

Maybelline Lash Sensational Mascara
Dit is toch wel een van de meest populaire mascara’s. Je wimpers zullen door deze mascara langer worden en de hele dag mooi gekruld blijven. De ronde borstel bereikt al je wimperhaartjes en zorgt ook nog eens voor extra veel volume.

Max Factor False Lash Effect Mascara
Deze mascara geeft je extreem volle en lange wimpers, waardoor er een false lash effect ontstaat. De mascara heeft best een groot borsteltje met lange haartjes, zodat alle wimpers worden voorzien van een laagje mascara.

Max Factor 2000 Calorie Mascara
Max Factor heeft nog een populaire mascara op de markt gebracht, namelijk de 2000 Calorie Mascara. Deze mascara is smudge-proof, klontvrij en bevat hydraterende en verzorgende panthenol. De mascara heeft een handig borsteltje die spits uitloopt, waardoor je iedere wimper haar kunt bereiken.  

L'Oréal Volume Million Lashes
Tot slot willen we je nog vertellen over deze volume mascara van L’Oréal. De mascara zorgt voor een intens en opvallend effect rondom de ogen. De mascara is verkrijgbaar in verschillende kleuren en met een andere formule.

Meer weten over mascara? Lees onze andere blogs: Beste waterproof mascara. Hoe krijg je langere wimpersGoede mascara. Mascara weetjes. Welke mascara past bij jou? Hoe breng je mascara aan? Wat is mascara?

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij maken gebruik van cookies. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »