Goede Bronzer

door Blisso
6 Mei 2020

Wat is nou eigenlijk een goede Bronzer? Dit is voor iedereen anders, zo vind de een het fijn als de bronzer mat is en de andere houdt van een mooi glansje. Daarnaast kan je ook kiezen uit verschillende soorten bronzer: bronzing powder of cream bronzer.

De kleur
Bronzer kun je het hele jaar door dragen, in de lente, zomer, herfst en in de winter. Vooral in de winter is dit product onmisbaar voor velen, het zorgt namelijk voor een kleurtje in het gezicht. In de winter zijn we vaak wat bleker, daarom is het belangrijk om in de winter een lichtere bronzer te gebruiken dan in de zomer. In ons assortiment vind je veel verschillende bronzers, zodat er een geschikte kleur is voor iedereen.

Poeder of cream bronzer?
Naast het kiezen van de juiste kleur is het ook belangrijk om te kijken naar welke soort bronzer het beste bij jouw huid past? Een poeder bronzer bijvoorbeeld zal een vette huid goed doen, omdat een poeder vaak matterend werkt. Toch zijn er ook powder bronzers met een lichte shimmer, mooi als je al een beetje bruin bent. Een cream bronzer is juist geschikt voor de droge huid, een poeder zal droge plekjes namelijk extra benadrukken. Cream bronzers zijn er ook in matte en glimmende vorm. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Wat is een goede bronzer?
Zie je door de bomen het bos niet meer en weet je echt niet welke bronzer geschikt is voor jou? Wij hebben voor jou een paar populaire bronzers waar bijna iedereen tevreden over is op een rijtje gezet.

De Rimmel Natural Waterproof Bronzer – Deze bronzer is watervast en zijdezacht, waardoor het makkelijk blend. Het product is zeer geschikt voor de warme zomermaanden, maar kan ook in de winter worden gedragen voor een mooie, warme teint. Bovendien bevat de bronzer SPF 15.

De Lancaster Sun 365 bronzers – Deze innovatieve producten zijn geschikt voor iedereen. Naast het creëren van een mooie, zongebruinde teint beschermen de producten je ook tegen UV-stralen.

L’Oréal Glam Bronze bronzer –
L’Oréal heeft ontzettend veel bronzers in haar assortiment, waaronder de Glam Bronze bronzers. Deze bronzers variëren van donker tot licht en van poeder tot vloeibaar.

Wil je meer weten over bronzer? Lees dan onze andere blogs: beste bronzer, wat is bronzer? Hoe breng je bronzer aan? 5 tips om bronzer aan te brengen & waar bronzer aanbrengen?

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij maken gebruik van cookies. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »