Beste bronzer

door Blisso
9 April 2020

Met Bronzer kan je je huid een zongebruind kleurtje geven. Bronzer is er in verschillende vormen: zo is er vloeibare bronzer en poeder bronzer. Poeder bronzer breng je aan met een bronzer of poeder kwast. Vloeibare bronzer breng je aan met je vingers, make-up spons of met een kwast die geschikt is voor het aanbrengen van vloeibare producten. Maar wat is nou eigenlijk de beste bronzer?

De kleur
De beste bronzer bestaat niet, dit is namelijk een kwestie van voorkeur. De een vind een poeder bronzer met glitters mooi, terwijl de ander liever voor een poeder in matte vorm gaat. Daarnaast verschilt het ook welke bronzer mooi staat bij jouw huid. Kijk voordat je een bronzer koopt naar welke ondertoon je huid is. Heb je een koele, warme of neutrale ondertoon? Bij een warme ondertoon zullen oranje-bruine bronzers mooi staan, deze zijn er gelukkig heel veel. Heb je een koelere ondertoon? Dan is een bronzer met roze of beige ondertoon erg mooi.

Crème of poeder
Heb je een hele droge huid? Dan is een vloeibare bronzer geschikt voor jou! Een poeder bronzer zal er op een droge huid namelijk wat minder mooi uitzien, je huid kan er namelijk nog droger door lijken. Bij een vette huid zal een bronzing powder juist wel mooi staan, het matteert je huid namelijk een beetje. Heb je een normale of gemengde huid? Dan maakt het niet veel uit of je een vloeibare of poeder bronzer gebruikt.

Populaire bronzers
Wij kunnen je niet vertellen wat de beste bronzer is, wel kunnen we je een paar populaire bronzers laten zien die erg geliefd zijn onder veel make-up liefhebbers.

Rimmel Natural Waterproof Bronzer – Deze bronzer is verkrijgbaar in lichte en donkere kleuren, zodat er een geschikte bronzer is voor iedere huidskleur. Deze bronzer brengt super makkelijk aan en laat geen vlekken achter. Bovendien is deze bronzing powder waterproof, super handig!

Glam Bronze bronzer – L’Oréal heeft ontzettend veel bronzers in haar assortiment, waaronder de Glam Bronze bronzers. Deze bronzers variëren van donker tot licht en van poeder tot vloeibaar.

Rimmel Good to Glow Maxi Bronzer – Ook deze bronzer van Rimmel is voor velen een must-have. De poeder is zijdezacht en geeft je een sun kissed glow. De poeder is groot, zodat er een grote poeder kwast in past, en je je bronzer makkelijk aan kunt brengen.

Wil je meer weten over bronzer? Lees dan onze andere blogs: goede bronzer, wat is bronzer? Hoe breng je bronzer aan? 5 tips om bronzer aan te brengen & waar bronzer aanbrengen?

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij maken gebruik van cookies. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »