Gezicht Verzorgen

door Blisso
12 Februari 2021

Bij Blisso verkopen we verschillende producten om ons gezicht mee te kunnen verzorgen. Van dagcrèmes tot gezichtsmaskertjes en nog veel meer. Maar op welke manier verzorg je je gezicht nou het best?

Als eerste is het natuurlijk belangrijk dat je hiervoor de juiste spullen in huis hebt. Ga voor gezichtsverzorging die bij je huidtype past. Er zijn enorm veel producten die speciaal ontwikkeld zijn voor bepaalde huidtypes zoals voor een vette, droge en gevoelige huid. Het is belangrijk dat je hiervoor de juiste producten gebruikt, ze bevatten namelijk verschillende ingrediënten en helpen het probleem tegen te gaan. Zo verminderen producten die ontwikkeld zijn voor een droge huid ook daadwerkelijk de droge huid.

Gezicht verzorgen
Smeer je gezicht dagelijks in met een dag- en nachtcrème. Dit is een kleine moeite maar zal veel goeds doen voor de huid van je gezicht. In dag- en nachtcrème zitten namelijk ingrediënten die de huid beschermen, ervoor zorgen dat de huid niet uitdroogt en helpt om het vochtgehalte op peil te houden. Daarnaast zorgt SPF in een dagcrème ervoor dat de huid beschermd wordt tegen de schadelijke straling van de zon.

Verwen de huid regelmatig met een heerlijk maskertje. Er zijn enorm veel verschillende maskertjes met verschillende functies. Zo zorgt bijvoorbeeld het ene masker ervoor dat de huid verstevigd wordt en het andere masker dat je huid een hydratatie boost krijgt. Kies een maskertje uit die het beste past bij je huid. Heb je in de winter veel last van een droge huid? Ga dan voor een hydraterend maskertje! Een masker aanbrengen is heerlijk voor de huid, maar ook voor jezelf. Maak er een verwenmomentje van en kom even goed tot rust. Ook dit zal goed zijn voor je huid. Wanneer je veel stres hebt kan je dit namelijk terugzien in de huid door puistjes en andere onzuiverheden.

Wil je meer weten over de verzorging van je huid? Lees dan onze andere blogs: Beste gezichtsverzorginggoede gezichtsverzorging, de beste routine voor je huid, alles wat je moet weten over gezichtsverzorging en verzorging na een lange dag.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij maken gebruik van cookies. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »