Beste Gezichtsverzorging

door Blisso
15 Oktober 2020

Een goede gezichtsverzorging is essentieel. Vooral wanneer je last hebt van bijvoorbeeld een droge, vette of gevoelige huid hebt. Je gezicht krijgt overdag veel te verduren. Denk aan make-up producten maar ook aan regen en zweet.

Maar waarom is het dan zo belangrijk? Je huid scheidt dagelijks talg af. Talg is bedoeld om de huid soepel te houden en werkt als beschermlaag voor je huid. Maar gedurende de dag raakt deze laag vervuild door onder andere make-up of fijn stoffen en pollen die in de lucht hangen. Door je huid dagelijks te reinigen en verzorgen, zorg je ervoor dat de huid weer helemaal schoon is. Hierdoor kan de huid beter ademen, ziet er frisser uit en neemt de dag/nacht verzorging beter op. Op deze manier zullen verzorgingsproducten zoals anti-aging crème of een gezichtsmasker beter hun werk doen en zal je uiteindelijk beter en sneller resultaat zien!

Beste gezichtsverzorging
Op welke manier geef je je gezicht dan de beste verzorging? Zorg er in ieder geval voor dat je hiervoor de juiste spullen in huis hebt. Neem een kijkje op Blisso en maak keuze uit enorm veel verschillende gezichtsverzorging producten voor elk huidtype van verschillende grote merken! Bij Blisso verkopen we namelijk verzorgingsproducten van onder andere, Garnier, Neutrogena, Elizabeth Arden, Kneipp en nog veel meer! Deze verzorgingsproducten gaan van dagcrèmes en make-up reinigers tot gezichtsmaskers en verzorgende crèmes en dat allemaal van de beste kwaliteit!

Smeer jezelf dagelijks twee keer in met een goede dag- en nachtcrème. Neem regelmatig de tijd om je huid (en jezelf) eens goed te verwennen met een heerlijk maskertje. Zorg er ook voor dat je op het einde van de dag altijd je make-up van je gezicht verwijderd. Slapen met make-up is namelijk erg schadelijk, mascara kan er voor zorgen dat je wimpers afbreken en andere make-up producten zoals bijvoorbeeld foundation, bronzer en concealer kunnen ervoor zorgen dat je veel sneller mee-eters en puistjes krijgt.

Wil je meer weten over de verzorging van je huid? Lees dan onze andere blogs: Gezicht verzorgen, de beste routine voor je huid, goede gezichtsverzorging, alles wat je moet weten over gezichtsverzorging en verzorging na een lange dag.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij maken gebruik van cookies. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »