Beste Wenkbrauwpotlood

door Blisso
13 Maart 2021

Op zoek naar het beste wenkbrauwpotlood? Met een wenkbrauwpotlood kun je je wenkbrauwen extra accentueren. Bij Blisso vind je ontzettend veel verschillende wenkbrauw make-up van merken als L’Oréal, Rimmel, Max Factor en Maybelline. Met een wenkbrauwpotlood kun je je wenkbrauwen makkelijk wat dikker, maar ook dun aanzetten.

Soorten wenkbrauwpotlood
Je zal denken: een wenkbrauwpotlood is een wenkbrauwpotlood. Maar er zin ontzettend veel verschillende soorten en maten te vinden. Zo zijn er hele dunne wenkbrauwpotloden met een smalle punt, deze zijn zeer geschikt voor het tekenen van dunne, precieze lijnen. Daarnaast zijn er ook hele dikke wenkbrauwpotloden, deze zijn handig voor als je haast hebt maar je wenkbrauw toch wat kleur wilt geven. Veel wenkbrauwpotloden hebben een handig kammetje aan de achterkant van het product, zodat je harde lijnen kunt vervagen en de wenkbrauwhaartjes in model kunt kammen. Er zijn ook potloden met een schuine punt, hiermee kan je makkelijk de natuurlijke vorm van je wenkbrauwen volgen.

Wenkbrauwen tekenen met wenkbrauwpotlood
Met een wenkbrauwpotlood kun je makkelijk de vorm van je wenkbrauwen bepalen. Pak het potlood en leg deze recht omhoog vanaf je neusvleugel richting je wenkbrauw, begin met tekenen waar het potlood je wenkbrauw kruist. Om het hoogste punt (het hoekje) te bepalen leg je het wenkbrauwpotlood langs je neusvleugel en de buitenkant van je pupil tot aan je wenkbrauw, waar het potlood je wenkbrauw kruist is het hoogste punt te zien. Voor het uiteinde van je wenkbrauw; leg het wenkbrauwpotlood schuin naar boven langs je neusvleugel en de buitenkant van je oog. Waar het potlood je wenkbrauw weer kruist, is het uiteinde van je wenkbrauw.

Kleur kiezen
De kleur waarmee je je wenkbrauwen in kleurt is erg belangrijk, een te donker wenkbrauwpotlood zorgt namelijk voor een harde uitstraling. Een te licht wenkbrauwpotlood zal je waarschijnlijk niet goed zien, de juiste kleur kiezen is dus erg lastig. Bovendien hebben de wenkbrauwpotloden meestal ook verschillende ondertonen. Het is belangrijk om te kijken naar je haarkleur, zorg dat de kleur van je wenkbrauwpotlood een tintje lichter is dan je haarkleur. Heb je blond haar? Dan kan je het beste kiezen voor een iets donkerder wenkbrauwpotlood, dit zal juist erg mooi staan. Kies bij zwart haar voor een donkerbruin potlood en bij rood haar voor een warme bruintint. Vergeet je wenkbrauwen na het tekenen niet uit te kammen met een wenkbrauwborsteltje.

Wil je meer weten over wenkbrauwen tekenen? Lees dan onze andere blogs: wenkbrauwen door de jaren heen, wenkbrauwen tekenen voor dummy’s, hoe moet je wenkbrauwen epileren? wenkbrauwen tekenen, beste wenkbrauwpoeder, beste wenkbrauwpotlood

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij maken gebruik van cookies. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »