Beste Wenkbrauwpoeder

door Blisso
10 Juli 2020

Wat is nu eigenlijk de beste wenkbrauwpoeder? Wenkbrauwpoeder is een poeder in de kleur van je wenkbrauwen waar je ze mee bij kunt tekenen. Een wenkbrauwpoeder zorgt vaak voor een natuurlijk en zacht resultaat. Een wenkbrauwpoeder vind je in ons assortiment van verschillende merken en in allerlei kleuren.  

Wenkbrauwpoeder
Wenkbrauwpoeder is een zeer geschikt wenkbrauw make-up product als je een vette huid hebt. De poeder pakt dan goed en blijft lekker lang zitten. Een poeder geeft vaak een zachter effect dan wenkbrauwpotlood of wenkbrauw gel. Bij een poeder kan je de kleur makkelijk opbouwen, breng dus meerdere laagjes aan als je wilt dat de poeder beter zichtbaar wordt.

De kleur
Bij het kiezen van de juiste kleur is het belangrijk om te kijken naar je haarkleur. Heb je bruin haar? Dan je het beste een wenkbrauwpoeder kiezen die iets lichter is dan je haarkleur. Een te donkere bruine kleur zal er snel te donker en hard uitzien. Hetzelfde geld voor zwart haar. Gebruik bij zwart haar geen zwarte wenkbrauwpoeder, maar een bruine. Bij blond haar mag je juist wel een tintje donkerder kiezen, dat is juist heel mooi! Ga bij rood haar voor een warme bruintint.

Wenkbrauwpoeder aanbrengen
Wenkbrauwpoeder breng je aan met een wenkbrauw kwastje, deze zijn vaak schuin afgesneden en hebben een precieze punt. Door de precieze punt kun je lekker nauwkeurig werken en makkelijk strakke, dunne lijnen tekenen. Begin met het tekenen van een lijn onder je wenkbrauw, teken vervolgens het uiteinde van je wenkbrauw. Teken eventueel nog een lijn aan de bovenkant van je wenkbrauw en vul dan de rest in. Borstel tot slot de wenkbrauw met een kammetje door om harde lijnen te vervagen en haren in model te brengen. Als je niet zo houdt van een strakke en ‘’perfecte’’ wenkbrauw kun je de poeder ook alleen gebruiken om lege plekjes op te vullen.

Wil je meer weten over wenkbrauwen tekenen? Lees dan onze andere blogs: wenkbrauwen door de jaren heen, wenkbrauwen tekenen voor dummy’s, hoe moet je wenkbrauwen epileren? wenkbrauwen tekenen, beste wenkbrauwpoeder, beste wenkbrauwpotlood

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij maken gebruik van cookies. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »