Nepnagels zetten

door Blisso
20 Maart 2020

Draag jij wel eens nepnagels? Of heb je al mooie, lange nagels van jezelf? Nepnagels zetten is vrij makkelijk, de plaknagels kunnen goed blijven zitten als je ze op de goede manier op doet. Wij vertellen jou waar je rekening mee moet houden bij het zetten van nepnagels.

Schone nagels
Allereerst is het belangrijk om de nepnagel te plakken op schone nagels. Verwijder daarom altijd eerst alle nagellak resten en vuil van de nagel voordat je de nagel opplakt. Nagellak resten en vuil kun je verwijderen met een nagellak remover met of zonder aceton.

Nagels vijlen
Als de nagel helemaal vrij is van vuil en nagellak kun je beginnen met het vijlen van de nagels. Dit kun je doen met iedere vijl: een polijstblok, glasvijl, zandvijl, etc. Vijl de nagels tot ze minder glad zijn, hierdoor zal de plaknagel beter hechten en dus langer blijven zitten. Vijl de nagels echter niet te dun, dan zullen ze snel afbreken.

De juiste nepnagel kiezen
In een doosje nepnagels zitten vaak meerdere formaten, iedereen heeft namelijk een ander nagelbed, de een wat groter dan de ander. Kies daarom eerst voor iedere nagel de juiste nepnagel, zodat het resultaat mooier wordt.

Plakken maar!
Als je voor iedere nagel het juiste formaat hebt gekozen is het tijd om de nepnagels op te plakken. Nepnagels plakken kan met speciale nagellijm. Je brengt wat nagellijm aan op de nepnagel of je eigen nagel en je plakt de nepnagel op. Houdt dit een paar seconden vast om ervoor te zorgen dat de nepnagel goed aan de natuurlijke nagel hecht en dus langer blijft zitten.

Eventueel lakken
De nepnagels in ons assortiment zijn vaak al voorzien van een mooi kleurtje. Maar als je toe bent aan een andere look kun je de nagels gewoon lakken. Er zijn ook plaknagels te vinden die nog geen kleurtje hebben en die dus bedoelt zijn om nog te lakken.

Wil je meer weten over nepnagels? Lees dan onze andere blogs: Mooie nepnagels, ken jij deze 5 kunstnagel tips al? Hoe krijg je nepnagels eraf? Draag jij wel eens kunstnagels? Hoelang blijven nepnagels zitten?

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij maken gebruik van cookies. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »