Hoe krijg je nepnagels eraf?

door Blisso
13 Mei 2020

Nepnagels opplakken is vaak snel en makkelijk gedaan. Je plakt ze op met behulp van wat nagellijm en voilà! Maar deze nagellijm is vaak erg sterk, daarom zullen je nepnagels er soms lastig af gaan. We willen natuurlijk voorkomen dat we de nagels beschadigen, daarom hebben we voor jou een paar tips voor het verwijderen van nepnagels.

Nepnagels verwijderen
Allereerst willen we je vertellen dat het afbreken of scheuren van de nepnagel zal zorgen voor beschadiging van je eigen nagel. Dit willen we natuurlijk voorkomen! Je kunt nepnagels namelijk heel makkelijk op de juiste manier verwijderen met een beetje nagellak remover. Je doet de nagellak remover in een kommetje en laat hier je nagels ongeveer 15 tot 20 minuten in weken. De nagellijm wordt hierdoor zacht waardoor je de nepnagel super makkelijk kunt verwijderen!

Nazorg
Nepnagels zijn niet heel erg slecht voor je nagel, maar ook niet goed. Wanneer je nepnagels draagt komt er namelijk geen lucht bij de natuurlijke nagel. Daarom is het belangrijk om de nagels en nagelriemen na het dragen van nepnagels goed te verzorgen. In ons assortiment vind je verschillende producten die hierbij kunnen helpen. Zo is er nagelserum, nagel verharder en nagelriem olie die de nagels versterken en verzorgen. Daarnaast zullen je handen ook opknappen van een laagje handcrème.

Wil je meer weten over nepnagels? Lees dan onze andere blogs: Hoelang blijven nepnagels zitten? Nepnagels zetten, mooie nepnagels, ken jij deze 5 kunstnagel tips al? Draag jij wel eens kunstnagels?

Reacties
Demi
15 Jan 2023
Kan het er ook af met make-upremmer
GERDA BECK
14 Jun 2022
Ik draag soms al eens nepnagels, maar enkel op nagels die niet zo mooi of lang genoeg zijn
Laat een reactie achter
Wij maken gebruik van cookies. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »