Mooie nepnagels

door Blisso
6 Mei 2020

Bij Blisso vind je vele mooie nepnagels met allerlei leuke kleuren. Met nepnagels creëer je lange, prachtige en verzorgde nagels. Wij hebben mooie nepnagels van verschillende merken en bovendien in alle kleuren.

Heb je geen mooie, lange en sterke nagels? Geen probleem, met mooie nepnagels kom je al een heel eind! Nepnagels plak je met speciale nagellijm op je nagel. Je vind ze in ons assortiment in een heleboel mooie kleuren, zodat er een geschikte nepnagel is voor iedere gelegenheid. Bovendien zijn er ook nepnagels met matte of glitter finish te vinden. Nepnagels kun je vaak hergebruiken, maar ze kunnen tot wel een week blijven zitten. Wel licht dit aan de staat van je eigen nagel en aan de lijm die je gebruikt. Nepnagels kun je kopen in verschillende vormen: vierkant, rond en ook puntig. Daarnaast zijn ze ook te vinden in verschillende lengtes, zo is er voor iedereen een passende set plaknagels te vinden.

Nepnagels aanbrengen
Heb je een mooie set nepnagels gevonden? Dan kun je de nagels gaan opplakken! Het is belangrijk om de nepnagel op schone nagels te plakken, hierdoor zullen ze beter blijven zitten. Verwijder nagellak resten en vuil van de nagel met nagellak remover. Duw de nagelriemen naar achter en vijl de nagels zodat de nepnagel beter hecht.

Kijk vervolgens welke kunstnagel het beste op elke nagel past. Hierna kun je de nepnagels eventueel gaan vijlen, het belangrijkste is dat ze niet te breed zijn. Wanneer dit wel zo is, zien je nagels er erg onnatuurlijk uit. Breng een beetje lijm aan op je gehele nagel en plak de kunstnagel erop. Druk even aan en hou eventjes vast. Je kunt ze nog een beetje verplaatsen en precies op de juiste plek aanbrengen want de lijm droogt niet direct.

Wil je meer weten over nepnagels? Lees dan onze andere blogs: Nepnagels zetten, Hoelang blijven nepnagels zitten? ken jij deze 5 kunstnagel tips al? Hoe krijg je nepnagels eraf? Draag jij wel eens kunstnagels?

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij maken gebruik van cookies. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »