Draag jij wel eens kunstnagels?

door Blisso
4 Maart 2020

Kunstnagels, de meest snelle manier om je nagels er mooi uit te laten zien zonder naar de nagelsalon te hoeven gaan. Bovendien hoef je je nagels ook niet te lakken, wat een hoop tijd scheelt!

Plaknagels
Nepnagels die je op kunt plakken gaan ongeveer een week mee. Om ze er natuurlijk uit te laten zien moet je ze in de vorm van je eigen nagels vijlen. Plaknagels beschadigen je eigen nagels heel licht en zijn makkelijk te verwijderen of te repareren. Valt hij eraf? Plak je hem er gewoon weer op! Deze nagels zijn her te gebruiken en zijn daardoor een voordelige koop.

Hoe breng je ze aan?
Heb je een mooie set gevonden? Maak dan je nagels klaar. Hoe beter je je nagels voorbereid hoe beter de kunstnagels blijven zitten.

Was ten eerste je handen om vuil en vet te verwijderen. Knip of vijl je nagels. Breng olie op je nagelriemen aan en duw je nagelriemen naar achteren met een bokkenpootje. Polijst je nagels en was je handen daarna om het stof te verwijderen.

Kijk vervolgens welke kunstnagel het beste op elke nagel past. Hierna kun je ze gaan vijlen, het belangrijkste is dat ze niet te breed zijn. Wanneer dit wel zo is, zien je nagels er erg onnatuurlijk uit. Breng een beetje lijm aan op je gehele nagel en plak de kunstnagel erop. Druk even aan en hou eventjes vast. Je kunt ze nog een beetje verplaatsen en precies op de juiste plek aanbrengen want de lijm droogt niet direct.

Tip: leg de nagels in volgorde klaar om ze aan te brengen, zo hoef je niet met lijm op je nagel te gaan kijken welke kunstnagel het beste past.

Hoe haal je ze er weer af?
Stop je vingertoppen in een kommetje met nagellak remover met aceton. Door de aceton wordt de lijm zacht en laten de nepnagels los.

Vergeet niet je nagels goed te verzorgen na het verwijderen van je kunstnagels. Kunstnagels zijn natuurlijk niet goed voor je nagels maar brengen gelukkig ook weinig schade aan. Breng een nagelriem olie aan en laat je nagels eventjes ongelakt zodat ze kunnen ademen. De kunstnagels laten geen zuurstof door en dit hebben je nagels op z’n tijd wel nodig!

Wil je meer weten over nepnagels? Lees dan onze andere blogs: Nepnagels zetten, Hoelang blijven nepnagels zitten? mooie nepnagels, ken jij deze 5 kunstnagel tips al? Hoe krijg je nepnagels eraf?

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij maken gebruik van cookies. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »