Goede Primer

door Blisso
8 Juli 2020

Een goede primer moet voldoen aan een paar eisen, welke eisen dat zijn, verschilt per persoon. Iedereen heeft een andere huid en iedere huid heeft andere wensen. Net als bij foundation en dagcrème bijvoorbeeld is het belangrijk om een primer te kiezen die bij jouw huid past. Heb je bijvoorbeeld een vette huid? Kies dan een matterende primer. Heb je grove poriën? Ga dan voor een primer die je poriën verkleint. Zo zijn er ontzettend veel primers te vinden voor ieder huidtype.

Primer
In ons assortiment vind je verschillende primers van allerlei merken als: Rimmel, Maybelline, Max Factor en L’Oréal. De primers hebben allemaal een andere finish en functie: matt, glowy, color correcting, poriën verkleinend, etc. Wanneer je een goede primer kiest die zal je make-up veel beter en langer blijven zitten. Een primer dient als basislaagje voor onder andere make-up, zoals foundation of concealer. Het product maakt de huid vaak wat gladder, zodat pukkeltjes of andere onzuiverheden minder opvallen. Ook zijn er primers die roodheden verminderen, dit zijn color correcting primers in een groene kleur. Deze primers zijn geschikt voor wanneer je snel rood wordt of last hebt van rode plekjes. Daarnaast zijn er ook color correcting primers die een doffe huid verminderen, deze zijn vaak roze of perzikachtig van kleur.

Primer bij Blisso
Mocht je niet zo goed weten welke primer geschikt is voor jouw huid, kun je altijd onze productteksten lezen. Hierin staat duidelijk verteld wat het product doet en voor welke huid het geschikt is. Ook wordt hierin uitgelegd hoe je het product aanbrengt. Nu is dat bij primer niet zo’n lastige opgave, je kunt dit product namelijk gewoon met je vingers aanbrengen op de huid. Je hebt maar een klein beetje nodig en je kunt het aanbrengen op bepaalde delen van je gezicht of over het hele gezicht als je dat fijn vindt.

Wil je meer weten over primer? Lees dan onze blogs: Waarom een primer een must-have is, beste primer, de 7 meest handige tips over primer! Wat doet een primer voor je gezicht? Wat is primer?

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij maken gebruik van cookies. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »