Goede BB Cream

door Blisso
5 Maart 2020

Een goede BB Cream? Waar moet deze aan voldoen? Goed dekking? Goede verzorging of bescherming tegen invloeden van buitenaf? Iedere BB Cream heeft andere ingrediënten en een andere finish.

Wat is nou echt een goede BB Cream? We snappen best dat door de ruime keuze, kiezen best lastig wordt. Neem je een BB Cream van L’Oréal, Garnier, Rimmel of Maybelline? Er zijn verschillende goede BB Creams op de markt die je huid egaliseren en tegelijkertijd verzorgen.

Garnier Skinactive BB Cream
Deze BB Creams zijn al vele jaren de favoriet van vele make-up liefhebbers. Deze crèmes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en hebben allemaal een andere formule die past bij jouw huidtype. Er is een BB Cream voor de rijpe, droge, gevoelige, vette en normale huid. Het is belangrijk om een crème te kiezen die past bij jouw huidtype, dan zal het resultaat het mooiste zijn en zo kan de crème bijdragen aan de verbetering van je huid. De Skinactive BB Creams van Garnier laten een lichte dekking achter op de huid en hebben een hydraterende werking.

Maybelline Dream Fresh BB Cream
Ook Maybelline heeft een populaire en zeer goede BB Cream op de markt gebracht, namelijk de Dream Fresh BB Cream. Deze lichte, luchtige en frisse BB Cream zorgt voor de juiste hydratatie en heeft een lichte dekking. De crème beschermd de huid tegen invloeden van buitenaf, zoals de zon!

Maybelline Dream Satin BB Cream
De Dream Satin BB Cream vermindert onzuiverheden en verbeterd de kwaliteit van de huid. De BB Cream heeft zonnefactor, zodat je huid ook beschermd is tegen de zon. Deze crème is de perfecte oplossing voor als je even geen dikke laag make-up op wilt, maar je toch wat oneffenheden wilt bedekken.

L'Oréal Bonjour Nudista Awakening Skin Tint BB Cream
Ook deze crème laat weer een lichte dekking achter en zorgt voor een fris effect. De BB Cream is verrijkt met abrikozenolie en groene thee extract. De crème hydrateert, verzorgd en beschermd.

Wil je meer weten over BB Cream? Lees dan onze andere blogs: Wat is BB Cream? Goede BB Cream, Beste BB Cream voor oudere huid, Verschil BB en CC Cream

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij maken gebruik van cookies. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »