Wimpers krullen met wimperkruller

door Blisso
10 Februari 2021

Mooie lange wimpers, dat is iets wat iedereen graag wil. We gebruiken vaak de meeste mascara’s om onze wimpers wat meer volume te geven. Maar dit gaat ook erg snel en gemakkelijk met een wimperkruller.

Een wimperkruller maakt een mooie krul in de wimper en geeft de wimpers een lift, waardoor meer volume wordt gecreëerd. Je wimpers zullen meer gaan opvallen. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk, je bent er namelijk hooguit maar een halve minuut mee bezig. Het enige wat je hoeft te doen is de wimperkrultang op de wimpers zetten, doe dit net een stukje van het ooglid af zodat je je ooglid niet beschadigd. Knijp daarna de tang dicht en wacht voor ongeveer 5 seconden. Zorg er wel altijd voor dat je dit doet vóór het aanbrengen van mascara, anders zullen je wimpers enorm worden beschadigd en kunnen ze zelfs afbreken. Krul eventueel het midden van de wimpers en de puntjes voor nog meer krul. Je zult gelijk verschil zien! Maak de look af door een mascara aan te brengen. En klaar! Zo creëer je het valse wimper effect waar je al jaren naar opzoek bent.

Wimperkruller warm maken
Om de krul in de wimpers toch net wat mooier te maken kun je de wimperkrultang een beetje warm te maken. Dit kan door de kruller te föhnen of leg hem even op de verwarming. Zorg er wel voor dat de tang niet té warm wordt, anders kun je namelijk je ooglid verbranden. Wanneer de krultang verwarmd is ontstaat er een mooiere krul die wat langer zal blijven zitten.

Oftewel: een wimperkruller is onmisbaar in je make-up stash. Heb je er nog geen? Geen probleem! Bij Blisso verkopen we verschillende wimperkrullers van goede kwaliteit, onder andere: Brushworks wimperkruller, Technic wimperkruller en W7 Groovy Cruls wimperkruller. Neem dus snel een kijkje!

Wil je meer weten over wimpers krullen? Lees dan onze andere blogs: Beste Wimperkruller, Hoe gebruik je wimperkruller? en Wimperkruller gebruiken.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij maken gebruik van cookies. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »