Beste Wimperkruller

door Blisso
11 Maart 2021

Op zoek naar de beste wimperkruller? Eentje waar je niet zomaar je wimpers mee beschadig. Neem eens een kijkje in ons assortiment. Daar vind je verschillende wimperkrullers van verschillende merken zoals; W7, Brushworks en Technic.

Wat is een wimperkruller?
Een wimperkruller is een make-up tool waarmee je erg gemakkelijk en snel je wimpers een krul kan geven. Je wimpers zullen een stukje omhoog gaan. Zo creëer je meer volume en lijken je wimpers een stukje langer. Een goede wimperkruller bevat een kussentje zodat je de wimpers niet beschadigd. Het is wel belangrijk dat je dit kussentje eens in de zoveel tijd vervangt, er blijven namelijk veel mascara resten of dode huidcellen van het ooglid aan zitten. Dit kan erg schadelijk zijn voor de ogen en de wimpers. Gelukkig worden die kussentjes ook los verkocht en hoef je niet een hele nieuwe wimperkruller aan te schaffen. Vergeet ook niet om de rest van de wimperkruller eens schoon te maken, dit kan je doen met alcohol.

Hoe gebruik je een wimperkruller?
Een wimperkruller gebruik je voordat je de mascara aanbrengt. Je beschadigt de wimpers enorm wanneer je dit erna doet, je wimpers kunnen dan zelfs afbreken. Maak eventueel de wimperkruller van tevoren een beetje warm met een föhn of leg hem eventjes op de verwarming. Een warme wimperkruller creëert namelijk een net wat mooiere krul. Zet de wimperkruller tegen het ooglid aan, maar zorg dat de wimperkruller het ooglid net niet raakt. Knijp zachtjes voor ongeveer 3 tot 5 seconden. Herhaal dit bij het midden van je wimpers en bij de puntjes voor het optimale effect. En klaar! Je wimpers zijn klaar voor een laagje mascara.

Wat is de beste wimperkruller?
Wimperkrullers van grotere merken zijn vaak van betere kwaliteit. Ze hebben vaak een kussentje met een anti-slip functie, op deze manier schiet je niet uit en beschadig je de wimpers niet.

Wil je meer weten over wimpers krullen? Lees dan onze andere blogs: Hoe gebruik je wimperkruller? Wimpers krullen met wimperkruller en Wimperkruller gebruiken.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij maken gebruik van cookies. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »