Hoe gebruik je wimperkruller?

door Blisso
11 Maart 2021

Met een wimperkruller geef je je wimpers een krul waardoor ze langer lijken en meer volume krijgen. Dit gaat erg makkelijk en snel, maar hoe gebruik je zo’n wimperkruller dan?

Wimperkruller gebruiken
Het is belangrijk dat je weet dat je een wimperkruller altijd moet gebruiken vóórdat je mascara aanbrengt aan de wimpers. Krul je je wimpers wanneer er al mascara op de wimpers zit, beschadigt dit de wimpers enorm. En kunnen ze zelfs afbreken. Gebruik de kruller dus op schone wimpers, zorg dat er geen mascara resten nog op de wimpers zitten. Reinig de wimpers eventueel nog met een oog make-up remover zodat je zeker weet dat de wimpers schoon zijn. Het krullen van de wimpers is binnen enkele seconden gebeurd. Zet de wimperkruller tegen de aanzet van je wimpers, en glij een klein stukje naar voren zodat je niet het ooglid raakt. Knijp zachtjes voor ongeveer drie tot vijf seconden. Vervolgens ga je het midden en de puntjes van de wimpers nog krullen, op dezelfde manier. Voor het optimale effect. Je zult gelijk zien dat de wimpers zijn gelift en een stukje langer lijken. Breng een laagje mascara aan en je zult zien dat je wimpers veel meer volume geven dan wanneer je geen wimperkruller gebruikt.

Zorg ervoor dat je de wimperkruller regelmatig schoonmaakt, met wat make-up remover of alcohol en het kussentje vervangt. Er blijven namelijk vaak resten mascara of dode huidcellen aan de kruller zitten. Dit kan ervoor zorgen dat je wimpers en/of oogleden beschadigd worden en er kan zelfs een ontsteking ontstaan.

Tip: Verwarm de wimperkruller voordat je hem gebruikt met bijvoorbeeld een föhn, voor een nog mooier effect.

Bij Blisso verkopen we verschillende wimperkrullers van goede kwaliteit, zoals:  Brushworks  wimperkruller, Technic wimperkruller en W7 Groovy Cruls wimperkruller. Neem dus snel een kijkje!

Wil je meer weten over wimpers krullen? Lees dan onze andere blogs: Beste WimperkrullerWimpers krullen met wimperkruller en Wimperkruller gebruiken

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij maken gebruik van cookies. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »