Tips op het gebied van lipverzorging!

door Blisso
4 Maart 2020

Vooral in de winter hebben je lippen het wel eens zwaar te verduren. Het is belangrijk dat je lippen goed gehydrateerd worden van binnenuit, door genoeg water te drinken, maar ook de verzorging is belangrijk.

Van binnen
We weten allemaal dat genoeg water drinken belangrijk is. Maar wist je dat als je niet genoeg vocht binnen krijgt dat je lippen daar ook onder lijden? Je lippen drogen dan namelijk uit. Wil je mooie verzorgde lippen? Zorg dan dat je genoeg vocht binnen krijgt! De aanbevolen hoeveelheid water is 1,5 tot 2 liter vocht per dag. Gebruik eventueel een app om bij te houden hoeveel glazen water je al gedronken hebt.

Lipscrub
Een van onze favoriete producten is lipscrub. Deze zijn er in verschillende heerlijke smaken. Vooral wanneer je een matte lipstick aanbrengt, is het mooi om van te voren je lippen even te scrubben. Dit zorgt ervoor dat de lipstick egaal aangebracht kan worden. Alle velletjes zullen door de lipscrub van de lippen verdwijnen, zodat je lippen super glad aanvoelen.

Lippenbalsem
Het is belangrijk dat je je lippen verzorgd met een voedende beschermende lippenbalsem. Al is het ook niet goed voor je lippen als ze constant bedekt zijn met een laagje balsem. Je lippen kunnen er namelijk ‘verslaafd’ aan raken, waardoor ze alleen maar droger worden als je een keer geen lipbalm draagt. Er zijn veel verschillende kleuren, geuren en smaken lippenbalsems. Wil je alleen een glans? Kies dan voor een witte of doorzichtige lipbalsem. Maar er zijn ook veel producten die naast dat ze verzorgend zijn, ook nog eens een prachtige kleur achterlaten. Het beste is om je lippen na het scrubben in te smeren met een lippenbalsem.

Wil je meer weten over lippenbalsem? Lees dan onze andere blogs: 5 Gouden tips bij het verzorgen van je lippenGoede lippenbalsem, Beste lippenbalsem.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij maken gebruik van cookies. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »