Goede lippenbalsem

door Blisso
8 Juni 2021

Droge, schrale of kapotte lippen? Daar kun je wat aan doen! Het regelmatig aanbrengen van een lip balm kan helpen bij het verzachten en verzorgen van de lippen. Er zijn ontzettend veel verschillende lippenbalsems te vinden, daarom begrijpen wij best dat het lastig is om te kiezen.

Droge lippen
De lippen kunnen in de winter vaak droog en schraal aanvoelen, soms kunnen er zelfs kapotte lippen ontstaan. Naast dat het natuurlijk belangrijk is om genoeg te drinken kan ook een lippenbalsem zorgen voor hydratatie. Een lippenbalsem bevat namelijk vaak ingrediënten die zorgen voor hydratatie en verzorging. Bovendien dient een lip balm als een soort vettig beschermlaagje voor over de lippen heen. De lippen hebben geen zweetklieren zoals de rest van onze huid, daarom hebben we van nature geen vettig laagje op de lippen. In sommige lippenbalsems zit zelfs SPF, zodat je lippen zijn beschermd tegen Uv-straling. Ook je lippen kunnen namelijk verbranden, waardoor ze ook weer droog zullen worden!

Lipscrub
Een lipstick zal er veel mooier uitzien als de lippen zacht zijn en vrij zijn van losse velletjes. Losse velletjes kun je makkelijk verwijderen met een speciale lipscrub. Zorg dat je na het scrubben van je lippen altijd een lippenbalsem aanbrengt voor extra verzorging. Als je regelmatig een lippenbalsem aanbrengt zullen je lippen zachter aanvoelen.

Merken
In ons assortiment vind je lippenbalsems van allerlei verschillende merken; Elizabeth Arden, Vaseline, Maybelline en meer! Een van de meest populaire lippenbalsems is de Baby Lips balm van Maybelline. Deze lekker ruikende en verzorgende balsem is er in allerlei kleuren en ruikt ook nog eens super lekker!

SPF
Op zoek naar een lippenbalsem met SPF? Ook die vind je hier bij Blisso! Een lippenbalsem met SPF beschermd je lippen tegen Uv-straling, want je lippen kunnen erg droog worden door de zon. Bovendien voorkom je zo dat je lippen zullen verbranden.

Wil je meer weten over lippenbalsem? Lees dan onze andere blogs: 5 Gouden tips bij het verzorgen van je lippen, Beste lippenbalsem en Tips op het gebied van lipverzorging.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij maken gebruik van cookies. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »