Goede gezichtscrème

door Blisso
11 Maart 2020

Op zoek naar een goede gezichtscrème? Neem even een kijkje in ons assortiment! Hier vind je namelijk allerlei crèmes voor ieder huidtype; voor de vette huid, droge huid, gevoelige huid, rijpe huid, normale huid en gemengde huid. Met de juiste gezichtscrème kun je je huid verbeteren en je huidprobleem misschien wel verminderen of oplossen.

Waar moet een goede gezichtscrème aan voldoen?
Iedereen heeft een ander huidtype, zo heeft de een misschien wel een vette huid, terwijl de ander juist een droge huid heeft. Het is belangrijk om een dagcrème te dragen die hierbij past. Als je een droge huid hebt is het belangrijk om een crème te kiezen die je huid goed hydrateert, maar ook een vette huid kan de juiste hydratatie gebruiken. Echter is het niet zo handig om een hele dikke, vette crème aan te brengen als je een hele vette huid hebt, dan zal het juist vetter worden. Een dagcrème voor de gevoelige huid bevat geen tot weinig irriterende ingrediënten, zoals alcohol. Een dagcrème voor de rijpe huid bevat vaak ingrediënten die het huidverouderingsproces vertragen en die de huid jong en soepel houden.

Gezichtscrème met SPF
Een goede gezichtscrème bevat vaak SPF. Het is namelijk ook erg belangrijk om de huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf, zoals de zon. De zon is een van de grootste oorzaken van huidveroudering, maar door je iedere dag goed in te smeren zal dit proces worden vertraagt. Bovendien zal je gezicht minder snel uitdrogen en wordt de kans op huidziektes kleiner.

Gezichtscrème aanbrengen
Een gezichtscrème kan je aanbrengen met je vingers, maar je kunt eventueel ook een kwastje gebruiken. Zorg dat je handen schoon zijn voordat je er je gezicht mee aanraakt. Masseer de crème in de huid en vergeet niet om ook de nek mee te nemen.

Wil je meer weten over dagcrème? Lees dan onze andere blogs: Beste dagcrème, Beste gezichtscrème en Wat is mijn huidtype?

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij maken gebruik van cookies. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »