Beste dagcrème

door Blisso
5 Mei 2020

Wat is de beste dagcrème? In ons assortiment vind je veel crèmes die aansluiten op de wensen van je huid. Zo zijn er dagcrèmes voor de vette, droge, gevoelige, rijpe en gemengde huid. Wat de beste dagcrème is, is voor iedereen anders. Iedere huid heeft andere wensen, kies daarom een crème die hierop aansluit.

Hoe kies je de beste dagcrème?
Wij kunnen je niet vertellen wat de beste dagcrème is, want iedereen heeft een andere huid met andere wensen. Een goede dagcrème voor een droge huid bijvoorbeeld is niet bedoeld voor mensen met een vettige huid, je huid zal dan waarschijnlijk juist vetter worden. Kijk daarom eerst naar welk huidtype je hebt. Weet je dit niet? Lees dan even ons blog: wat is mijn huidtype? Hierin vertellen wij jou meer over welke producten geschikt zijn voor jou en hoe je erachter komt wat jou huidtype is.

SPF
In sommige dagcrèmes zit ook SPF, dit beschermd je tegen Uv-straling. Vaak zit er in een dagcrème SPF 15, 20, 25, 30 of 50. Het smeren van een dagcrème is belangrijk om vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan. Ook als de zon niet schijnt is het dragen van een dagcrème met een factor of zonnebrandcrème belangrijk. In ons assortiment kun je ook verschillende dagcrèmes vinden met SPF. Gebruik je een dagcrème zonder? Geen probleem! Dan kan je altijd een losse zonnebrandcrème aanbrengen.

Als je de juiste dagcrème gebruikt zal je merken dat je huid opknapt. Wel duurt het ongeveer een maand voordat je effect ziet, switch dus niet te snel van crème en geef het even wat tijd. Bovendien is het niet zo goed voor je huid om te vaak van dagcrème te veranderen.

Wil je meer weten over dagcrème? Lees dan onze andere blogs: Beste gezichtscrème, Goede gezichtscrème en Wat is mijn huidtype?

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij maken gebruik van cookies. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »