Beste gezichtscrème

door Blisso
8 Juli 2020

De beste gezichtscrème, welke is dat nou eigenlijk? Iedereen heeft een andere huid, wat betekend dat iedereen een andere gezichtscrème nodig heeft. Bij een vette huid hoort een crème voor de vette huid en bij een droge huid natuurlijk een crème voor de droge huid.

Huidtype
Bij het kiezen van een gezichtscrème is het belangrijk om te kijken naar welk huidtype je hebt. Op basis daarvan, kies je een dagcrème. Ook de rest van je skincare routine hoor je hier op aan te passen; je cleanser, serum en eventueel ook oogcrème. In ons assortiment vind je voor ieder huidtype wel een geschikte crème. Neem snel een kijkje!

De beste gezichtscrème kiezen
In een gezichtscrème zitten verschillende ingrediënten die je huid beschermen, voeden en herstellen. Er is voor ieder huidtype een crème te vinden: voor de vette, droge, gevoelige, rijpe, gemengde en normale huid. Daarnaast zijn er ook speciale crèmes voor acne, die helpen om de huid te verbeteren. Een vette, onzuivere huid is vaak het resultaat van een vochtarme huid. Doordat de vochtbalans in de huid niet op peil is maakt de huid zelf meer talg aan, echter is dit teveel talg waardoor de huid vet wordt.

Gezichtscrème aanbrengen
Een gezichtscrème aanbrengen kan gewoon met je vingers, zorg wel dat je dit met schone handen doet. Masseer de crème in de huid en breng het ook aan in de nek. Je ziet het effect van de crème pas na ongeveer een maand, bovendien is het ook niet goed voor je huid om steeds te wisselen van gezichtsverzorging.  Blijf de gezichtscrème dus even een tijdje gebruiken voordat je overstapt naar een nieuwe.

Wil je meer weten over dagcrème? Lees dan onze andere blogs: Beste dagcrèmeGoede gezichtscrème en Wat is mijn huidtype?

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij maken gebruik van cookies. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »