Beste Zonnebrandcrème

door Blisso
30 Juni 2023

Genieten van de zon is natuurlijk heerlijk. Maar zorg er wel voor dat je huid goed beschermd is met een goede zonnebrandcrème. De uv-stralen van de zon kunnen erg schadelijk zijn voor je huid en kunnen je huidverouderingsproces versnellen.

Met een goede zonnebrand zorg je ervoor dat je huid minder snel veroudert, verbrand en het verkleint je kans op huidkanker. Wanneer je huid verbrand is kan dit enorm veel pijn doen en is het dan ook belangrijk dat je de verbande huid goed verzorgd met een aftersun zodat de huid niet gaat vervellen. Om een verbrande huid te voorkomen gebruik je een zonnebrandcrème.

Maar wat is dan de beste zonnebrandcrème? Dit is erg lastig te zeggen want dit kan per huidtype verschillen. De een heeft een hogere beschermingsfactor nodig dan de ander. De beschermingsfactor van je zonnebrandcrème wordt aangegeven met SPF (Sun Protection Factor). De SPF’s zijn onderverdeelt in niveaus: Laag (6,8,10), Hoog (30,40,50) en Zeer hoog (50+). Kan je goed tegen de zon en verbrand je niet zo snel? Dan kan je gaan voor een zonnebrand met een lage beschermingsfactor van 6,8 of 10 of gebruik een zonneolie zodat je sneller bruin wordt. Verbrand je huid juist erg snel? Ga dan voor een hoge beschermingsfactor van 50+ zodat de huid een goede bescherming krijgt en minder snel verbrand. Zorg er dan ook voor dat je niet te lang in de volle zon gaat zitten en zoek vooral veel schaduw op.

Zonnebrandcrèmes bij Blisso
Bij Blisso bieden we een groot aanbod van zonnebrandcrèmes. Zo zit er voor ieder huidtype wel een geschikte crème bij en word je optimaal beschermt tegen de zon. Ook verkopen we zonnebrand van grote merken die gespecialiseerd zijn in het ontwikkelen van zonnebrandcrèmes zoals, Malibu, Lancaster, Garnier en nog meer! Neem snel een kijkje en ga opzoek naar de beste zonnebrandcrème.

Wil je meer weten over zonbescherming? Lees dan onze andere blogs: Zonnebrand die het bruin worden versneld, Beste Zonnebrand en Goede Zonnebrand.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij maken gebruik van cookies. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »