Beste Zonnebrand

door Blisso
11 Augustus 2020

Met een goede zonnebrand ben jij goed beschermt tegen de schadelijke uv-stralen van de zon. Ben jij nog opzoek naar een goede zonnebrand? Neem dan een kijkje bij Blisso en maak keuze uit verschillende zonnebrand van top merken!

Een goede zonnebrand vinden kan nog best lastig zijn. Wanneer je last hebt van een gevoelige huid, allergie of puistjes is het belangrijk dat je goed oplet met welke zonnebrand je koopt. Parfum in zonnebrand kan namelijk een allergische reactie veroorzaken en bij een gevoelige huid is het noodzakelijk om extra aandacht te besteden aan het uitzoeken van een goede zonnebrandcrème.

Chemische of minerale zonnebrand
Ga in plaats van een chemische zonnebrand voor een minerale zonnebrandcrème, deze blijven lang op de huid zitten en zorgen ervoor dat je langer beschermd bent. Minerale filters leggen een soort laagje op de huid en weerkaatsen het licht terug. Een zonnebrand met chemische filters trekken echt de huid in en houden hier de UV stralen tegen. Een chemische zonnebrand kan misschien wel fijner zijn om aan te brengen en laten geen witte waas achter, maar zullen minder lang de huid beschermen.

Beste zonnebrand voor kinderen
Ook voor de kleintjes is een goede bescherming essentieel. Misschien zelfs wel belangrijker dan onze huid. De huid van jongere kinderen en baby’s is veel gevoeliger en dus kwetsbaarder. Het is ook zo dat hoe vaker een kind verbrand, hoe groter het risico op huidkanker op latere leeftijd. Gebruik een speciale zonnebrand voor kinderen, deze bevatten namelijk minder toegevoegde stoffen dan een gewone zonnebrand. De kinderhuid is namelijk een stuk dunner en raakt sneller geïrriteerd door toegevoegde stoffen zoals bijvoorbeeld parfum die verwerkt zit in een normale zonnebrand. Neem een kijkje bij de zonnebranden van Malibu en Garnier in ons assortiment, zij hebben een ruim aanbod met zonnebrand speciaal ontwikkelt voor kinderen en baby’s.

Wil je meer weten over zonbescherming? Lees dan onze andere blogs: Zonnebrand die het bruin worden versneld, Goede Zonnebrand en Beste Zonnebrandcrème.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij maken gebruik van cookies. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »